Thuiszorg

Personenalarmsysteem

Partena Ziekenfonds en veiligheid gaan hand in hand. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan personenalarmsystemen (PAS) en dit voor verschillende doelgroepen.

Wil je zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar maak je je zorgen over de mogelijke gevolgen van een val of ongeluk? Ben je vaak alleen thuis en kun je niet zonder hulp rechtstaan als je gevallen bent? Of voel je je onzeker na een eerdere val? Dan is het personenalarmsysteem de ideale oplossing voor jou.

Dankzij een personenalarmsysteem (PAS) staan zorgbehoevenden 24u op 24u in contact met een alarmcentrale. Naast de klassieke systemen biedt Partena Ziekenfonds je ook mobiele toestellen met GPS-lokalisatie, en functies zoals inactiviteit, CO en branddetectie. Partena Ziekenfonds werkt hiervoor samen met de noodcentrale van Telehulp.

Soorten PAS-systemen

  • Klassiek PAS-systeem
    De zorgbehoevende persoon draagt een draadloze alarmknop met zendertje rond de hals (polsbandje ook mogelijk). De noodcentrale beschikt over de telefoonnummers van minstens 3 mantelzorgers die kunnen gecontacteerd worden in geval van nood.
  • PAS+toestellen
    Dit zijn gewoon klassieke PAS-toestellen waarop bijkomende functies worden geïnstalleerd zoals inactiviteit, CO- en branddetectie.

Wat betaal ik?

De plaatsing van een PAS kost 25 euro. Het abonnement bedraagt 21,07 euro per maand. 

Leden van Partena Ziekenfonds genieten van een voordelig tarief en betalen slechts 17,40 euro per maand

Extra zorg nodig?

Ben je ziek, herstellend of hulpbehoevend? Net bevallen of gewoon extra hulp nodig? Onze ervaren dienstverleners van de thuiszorgdienst helpen je graag verder.


Thuiszorg aanvragen Meer info vragen
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor