Bescherm je tegen hoge medische kosten met Medicalia

Op goede medische zorgen bespaar je liever niet. Kies daarom voor Medicalia en krijg jaarlijks tot 1.500 euro terugbetaald voor medische zorgen buiten een ziekenhuisopname. Zo blijven brilglazen, lenzen, een hoorapparaat en consultaties bij bv. een psycholoog of osteopaat betaalbaar.

Bereken je bijdrage Meer info

Hoeveel bespaar jij dankzij je ziekenfonds?

Partena Ziekenfonds biedt veel meer dan alleen de wettelijke terugbetalingen. In onze nieuwe online tool ontdek je snel de voordelen waar jij wat aan hebt. 


Bereken je voordeel Hoe klant worden?
bereken je voordeel

 Ontdek ons aanbod

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Tijd om die slaappillen écht aan de kant te schuiven

Tijd om die slaappillen écht aan de kant te schuiven

Blog 17 maart 2017

Nachtrust is een van de belangrijkste pijlers voor een goede gezondheid. Slaap versterkt je weerstand, verbetert je prestatievermogen en je bouwt er nieuwe energie mee op. Toch slaapt slechts één Belg op tien goed. Veel Belgen grijpen daarom naar slaappillen en dat is niet zonder gevaar. 

Medicalia: waarvoor staat het?

Medicalia: waarvoor staat het?

Blog 9 maart 2017

Vanaf midden maart heeft Partena Ziekenfonds er een nieuwe verzekering bij: Medicalia. Deze verzekering is een extra vangnet voor klanten die heel wat medische kosten hebben. We zetten alles even duidelijk op een rijtje in onze infographic.

Minder rood vlees eten, hoe doe je dat?

Minder rood vlees eten, hoe doe je dat?

Blog 8 februari 2017

Dagen Zonder Vlees wint steeds meer volgers. Goed nieuws, want te veel rood vlees is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de gezondheid. Moet je daarom biefstuk, salami of worst volledig van je menu schrappen? Zeker niet, maar met mate genieten is de boodschap. De campagne loopt nog tot 15 april.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Contacteer ons
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor