Kies jij ook voor Partena Ziekenfonds?

Partena Ziekenfonds is een veelzijdig onafhankelijk ziekenfonds waarop je altijd kunt terugvallen, in elke fase van je leven. 


Waarom klant worden? Advies vragen

Ontdek ons aanbod

Goed voor jou

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Je bent zwanger: en nu?

Je bent zwanger: en nu?

Gezondheidsadvies 9 februari 2016

Je vermoeden is bevestigd: de urinetest is positief, je bent zwanger. Je bent dolgelukkig maar tegelijk ben je misschien ook bezorgd om wat nog gaat komen. Waar moet je dan rekening mee houden? Gelukkig sta je er niet alleen voor. Hieronder vind je een checklist die je wegwijs maakt tijdens je prille zwangerschap.

Wat is een gezonde buikomtrek?

Wat is een gezonde buikomtrek?

Gezondheidsadvies 5 februari 2016

Staar jij vooral naar het schermpje van je weegschaal in de badkamer? Dan is het de hoogste tijd om ook eens elders te kijken. Naar de omtrek van je buik, bijvoorbeeld. Te veel vet ter hoogte van de buik blijkt immers een bron te zijn van allerlei kwaaltjes. Ontdek hier hoe je je buikje binnen gezonde limieten houdt.

Steeds meer skiongevallen bij begin vakantie

Steeds meer skiongevallen bij begin vakantie

Nieuwsberichten 5 februari 2016

Tijdens de krokusvakantie zullen vele Belgen weer massaal de skilatten aanbinden. Voor velen stopt de sneeuwpret echter al snel. 38% van de skiongevallen vindt plaats tijdens de eerste vakantiedagen. En als een repatriëring noodzakelijk is, gebeurt dat meer en meer met de ligtaxi in plaats van met het vliegtuig!

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor