Voordelen en terugbetalingen

Ver-Schil training & coaching

Meer evenwicht in je leven brengen? Assertiever worden? Meer zelfvertrouwen? Beter omgaan met stress? Ver-Schil kan jou hierbij helpen.

Coaching en therapie met paarden is een coachingsmethode waarbij je samen met het paard op zoek gaat naar jezelf. Het is een vorm van ervaringsgericht leren. Het antwoord ligt in onszelf. Er wordt door middel van eenvoudige oefeningen samen met het paard naar deze antwoorden gezocht. Het paard leeft in het nu, oordeelt niet en laat je toe om te ontdekken en zelf te leren. Hierdoor maakt de combinatie van paard en gesprek deze vorm van begeleiding zo krachtig.

Bij Ver-Schil kun je terecht voor individuele coachingtrajecten, team- en gezinstrajecten, workshops, trainingen, opleidingen, trajecten op maat, ... Ver-Schil heeft een netwerk van (equi)coaches en therapeuten verspreid over Vlaanderen en Limburg. Momenteel kun je deelnemen aan volgende workshops:

  • Paard & Kind, van ontmoeting tot samenwerking: We leren op een bewuste, respectvolle en paardvriendelijke manier omgaan met paarden. We kijken naar onszelf door de ogen van het paard en leren zo niet enkel paarden beter kennen, maar ook onszelf.
  • Feedback geven en ontvangen: Nog te vaak voelen mensen zich aangevallen of bekritiseerd. Of ze ervaren de boodschap als teken van falen. En dat is heel jammer, want feedback is eigenlijk een kans om te leren en wie het zo bekijkt bevindt zich in een boeiende en waardevolle leeromgeving.
  • Voelen, denken, doen: Je voelen, denken en doen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Opmerkzaam zijn voor wat er met jou gebeurt wanneer je een doel wilt bereiken, een verandering wilt, meer waarden gericht wilt leven, ... is de eerste stap.
  • Introductie Verbindend Communiceren: Verbindende communicatie is een wijze van communiceren met jezelf en met anderen, gericht op het tegemoetkomen aan ieders behoeften, het onderscheiden van behoeften en strategieën en het vermijden van moralistische oordelen.
  • Kennismakingsworkshop: Kom kennismaken met het aanbod van Ver-Schil en ervaar of coaching met behulp van paarden iets voor jou is.

Jouw voordeel

Online aansluiten Advies op maat


5% en 10% korting

Leden van Partena Ziekenfonds genieten van 5% korting op een coachingsessie of workshop en 10% bij intekening van een traject van minstens 5 sessies met verkennend gesprek.

Voorwaarden

Dit voordeel is niet cumuleerbaar met andere actie en/of kortingen.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Vermeld bij je reservering bij Ver-Schil dat je klant bent van Partena Ziekenfonds.
  2. Geef je inschrijvingsnummer door. Dit vind je terug op een witte kleefzegel. 
  3. De korting wordt meteen verrekend.

Maak de Suiker-reflex!

Bepaal je suikertype en werk met
ons stappenplan in 21 dagen
aan een gezond suikergebruik.

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Online aansluiten Meer info vragen
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor