Voordelen en terugbetalingen

Lannooshop

Reislectuur, informatieve en educatieve boeken over opvoeding, zwangerschap en geboorte, gezondheid, ontspanning, cultuur, fictie en non-fictie, ... Bestel je favoriete boeken gemakkelijk van bij jou thuis via de webshop van Uitgeverij Lannoo.

Jouw voordeel

Online aansluiten Advies op maat


10% korting

Als lid van Partena Ziekenfonds krijg je 10% korting op alle producten (nieuwe en oudere) die je bestelt in de LANNOOSHOP. Bovendien betaal je geen verzendingskosten.

De Vlaamse regering voert een gereglementeerde boekenprijs in om dumpingprijzen tegen te gaan. Nieuwe boeken krijgen een gereglementeerde prijs in de eerste zes maanden na hun publicatie, waarop verkopers max. 10% korting mogen geven. Daarna is de boekenprijs weer vrij.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Surf naar www.lannoo.be/partena2018 en gebruik de kortingscode partena18
  2. Plaats je bestelling mét Partena-korting

Lezen

Onze partner

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Stress, het overkomt ons allemaal

Stress, het overkomt ons allemaal

Blog 8 oktober 2015

Stress is niet altijd negatief. Een gezonde portie stress hebben we net nodig om te overleven. Maar wat als de stress je te veel wordt en te lang aanhoudt? Ontdek hoe je stress proactief kunt aanpakken.

Mindfulness

Mindfulness

Blog 27 november 2015

Train je aandacht met Mindfulness: leer via een aantal eenvoudige oefeningen je aandacht bewust te richten op één punt. De technieken in deze training zijn een combinatie tussen oosterse wijsheid en westerse psychologie. 

Schenk jij aandacht aan je body en mind?

Schenk jij aandacht aan je body en mind?

Blog 15 oktober 2015

Bewegingsvormen zoals Tai chi, NIA, yoga en mindful movements laten je bewegen met je lichaam en je geest. Body & mind bewegingsvormen schenken aandacht aan beide en zijn erop gericht om lichaam en geest in harmonie te brengen.

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds met een persoonlijke service, handige digitale diensten, en voordelen op maat van jouw leven.


Online aansluiten Meer info vragen
klant worden
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor