Voordelen en terugbetalingen

Als lid van Partena Ziekenfonds geniet je van tal van unieke voordelen en terugbetalingen. Je ontdekt ze in de voordeelrubrieken baby en kinderen, gezond leven, ziekte en extra zorg. Bekijk ons voordelen-ABC.


Veelgezochte termen: Brillen Vakantie

Ontdek ons aanbod

Het is duidelijk dat bij Partena Ziekenfonds het welzijn van de klanten centraal staat en dat boezemt vertrouwen in. Een ziekenfonds is een vanzelfsprekendheid, maar jullie doen net iets meer dan dat.
Frederick
Frederik

Goed voor jou

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Tijd voor een bezoek aan de oogarts?

Tijd voor een bezoek aan de oogarts?

Gezondheidsadvies 7 januari 2016

Net als je jaarlijkse afspraak bij de tandarts, is een bezoek aan de oogarts aan te raden. Want ook je ogen veranderen doorheen de jaren. Hierdoor kan het zijn dat je oogsterkte opnieuw moet worden aangepast. Zo heb je met een nieuwe bril of lenzen weer een klare kijk op de wereld. Ontdek hier waarin jouw ziekenfonds tussenkomt.

Waarom bewegen?

Waarom bewegen?

Gezondheidsadvies 1 september 2015

Iedereen weet dat beweging belangrijk is voor je gezondheid. Tot actie overgaan is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Een drukke job, het gezinsleven, of gewoon... moe? Er zijn heel wat redenen waarom je het niet zou doen. Wij geven jou graag enkele goede redenen om wél te bewegen. Natuurlijk zijn er nog een pak meer, maar wij selecteerden de top 5.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor