Kantoor Beringen

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren in de buurt.

Openingsuren

Voormiddag Namiddag
Maandag Gesloten Gesloten
Dinsdag Gesloten Gesloten
Woensdag 09u00 - 12u30 13u30 - 17u00
Donderdag Gesloten Gesloten
Vrijdag 09u00 - 12u30 Op afspraak
Zaterdag Gesloten Gesloten

Maak nu een afspraak


Waarvoor kun je bij ons terecht?

Afhaalpunt Gezondheidshop

Wens je een bestelling te doen in de Gezondheidshop, maar kun je niet fysiek langskomen? Laat je bestelling leveren in een Partena-kantoor dat beschikt over een afhaalpunt. Zo kun je langsgaan in het kantoor van jouw keuze om jouw bestelling daar op te halen.

Onafhankelijk ziekenfonds

Bij Partena Ziekenfonds geniet je van tal van unieke voordelen en terugbetalingen. Wij denken niet enkel met je mee voor je ziekteverzekering, maar ook voor je hospitalisatie- en tandverzekering. Bovendien bieden we je kwalitatieve oplossingen voor je gezondheid en persoonlijk comfort.

Thuiszorg - Kraamzorg

Ziek, herstellend, hulpbehoevend, of net bevallen? Partena Gezinszorg komt je thuis helpen. We omringen jou met een brede waaier aan zorgen. Ons team van professioneel opgeleide maatschappelijk werk(st)ers coördineert alles voor jou.

Brievenbus

Wil je ons doktersbriefjes of andere documenten bezorgen? Dat kan perfect via deze brievenbus. Ze wordt meermaals per week geledigd. Zorg ervoor dat al je documenten gelabeld zijn met een kleefbriefje.

Onlinekantoor

Het Partena Onlinekantoor is een gratis service voor onze klanten. Gemakkelijk te gebruiken, ecologisch, betrouwbaar, 24/7 beschikbaar en 100% gratis. Dankzij het Onlinekantoor kun je:
  • 24/7 je ziekenfondsdossier beheren vanaf elke locatie
  • je correspondentie digitaal ontvangen
  • gebruiksvriendelijke tools gebruiken
Aanmelden Account aanmaken

Contacteer mij

Laat je gegevens na en stel je vraag via ons contactformulier. Dan neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op.

Contacteer ons
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor