Wie zijn we

Onafhankelijk ziekenfonds

Partena Ziekenfonds is een sterk en onafhankelijk ziekenfonds met oog voor vernieuwing en een ruim pakket aan diensten en voordelen op maat van elke klant.

Diensten en voordelen met een persoonlijke service

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds biedt meer dan enkel het correct en snel uitbetalen van doktersbriefjes en het regelen van een vervangingsinkomen. Onze klanten kiezen voor onze service en een uitgebreid pakket voordelen en diensten op maat van elke levensfase: van optiek tot vakanties, van meer bewegen tot langer thuis wonen.

Sterke verzekeringen

Extra zekerheid bieden we onze klanten met de hospitalisatieverzekering Hospitalia, de tandverzekering Dentalia Plus, en de verzekering medische kosten Medicalia.

Kwaliteit en vernieuwing

Dankzij onze constante kwaliteit kunnen we ons blijven onderscheiden van de andere ziekenfondsen. Om dit waar te maken, zoeken we continu naar innovatieve diensten.

Zakelijke diensten

Samen met Partenamut (actief in Wallonië en Franstalig Brussel) stelt Partena Onafhankelijk Ziekenfonds een dienstverlening op maat voor aan bedrijven met buitenlandse werknemers in België: Partena Business & Expats.

Grote schaal

  • Op 1 januari 2014 bundelden Euromut en Partena Ziekenfonds in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel hun krachten. Door de fusie kan Partena Ziekenfonds beter voldoen aan de verwachtingen van alle klanten en hun belangen doeltreffend behartigen.
  • Partena Onafhankelijk Ziekenfonds maakt deel uit van de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen MLOZ. Sinds de fusie vormt Partena samen met Partenamut de grootste ziekenfondsgroep binnen de onafhankelijke ziekenfondsen (65%).

In cijfers

  • Partena Ziekenfonds telt 483 medewerkers die 419.442 klanten bedienen.
  • 144.500 klanten hebben een hospitalisatieverzekering Hospitalia.
  • We verzekeren met onze tandverzekering Dentalia Plus de glimlach van 58.152 klanten.
  • 126.986 klanten regelen hun ziekenfondszaken online in ons Onlinekantoor.
Gegevens gebaseerd op jaarverslagen 2014

Terugbetaling via je smartphone

NIEUW! Dankzij de Partena Ziekenfonds app kun je nu ook terugbetalingen van onze voordelen aanvragen met je smartphone. Stuur ons een foto van het document via het Onlinekantoor. Snel en makkelijk.
Meer info

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor