Activiteit

Workshops Pilates voor beginners (Mechelen)

Wil je meer bewegen dan heb je keuze zat. Starten is al een belangrijke stap. Maar niet elke beweegactiviteit is voor iedereen geschikt. En bij sommige activiteiten verwacht men dat je bij of kort na de start al fit genoeg bent om te kunnen volgen en vol te houden in groep.

Bij Pilates is dat niet het geval. Pilatesoefeningen zijn geschikt voor iedereen ouder dan 15 jaar. Eerst komt het centrum van je lichaam (buik-, bekken-, rug- en bilspieren) aan bod. Van daaruit ga je dan je ganse lichaam trainen. 
Je lichaamshouding verbetert. Je krijgt er sterke en soepeler spieren van. Je voorkomt er blessures en valincidenten mee. Ook mentaal vaar je er wel bij. 

Tijdens deze reeks van 6 lessen begeleidt Isabel Meukens, een ervaren en gecertifieerd Pilatestrainer, je tijdens je ontdekkingstocht naar veilige en plezierige beweegactiviteiten die je kunt volhouden. Het aantal deelnemers is beperkt. Wees er snel bij! 

Draag gemakkelijke kledij en breng (warme) sokken, een grote handdoek en een flesje water mee. 

Data en uren van de lessen:

  • dinsdag 13, 20 en 27 september
  • dinsdag 4, 11 en 18 oktober
telkens van 11u tot 12u


Wanneer

Dinsdag 13 september 2016 van 11u tot 12u (start van de reeks van 6 lessen)


Waar

Gezondheidscentrum Mechelen, Hombeeksesteenweg 214, 2800 Mechelen


Prijs

81 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via isabel@gcmechelen.be. Meld bij inschrijving je naam, het aantal deelnemers en de datum van de eerste les.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor