Activiteit

Workshops Belang van grootouders voor het kleinkind (Lommel)

Jonge kinderen komen vaak in contact met grootouders. Op hen wordt vaak beroep gedaan vooral voor praktische zaken. Grootouders kunnen heel close worden met hun kleinkind, met kans op ernstige conflicten. Maar er zijn heel wat positieve interventies van grootouders. Tijdens twee interactieve workshops verneem je hier meer over. Een aanrader!

Jonge kinderen komen vaak in contact met grootouders. Op hen wordt vaak beroep gedaan vooral voor praktische zaken zoals opvang en vervoer.
Grootouders kunnen heel close worden met hun kleinkind. Dan loert het gevaar van bijvoorbeeld verwenning om de hoek met mogelijk ernstige conflicten tot gevolg. Maar er zijn heel wat positieve interventies van grootouders.

Tijdens twee interactieve workshops verneem je meer over de houding en de aanpak die je kunt aannemen om je rol als grootouder optimaal in te vullen.
Zo draag je ertoe bij dat je kleinkind in een ongedwongen en rustige omgeving op eigen tempo groot kan worden.
 
Data en uren van de workshops:

  • donderdag 25 februari 2016
  • donderdag 3 maart 2016
telkens van 19u30 tot 22u

Wanneer

Donderdag 25 februari 2016 van 19u30 tot 22u (start van de reeks van 2 workshops)


Waar

huisvandeMens Lommel, Hertog Janplein 24, 3920 Lommel


Prijs

18 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Vormingplus Limburg

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor