Activiteit

Workshop Wondverzorging bij kinderen tot 12 jaar (Leuven)

Een val van de fiets, ergens met het hoofd tegen aangelopen, een kleine snijwonde, een brandwonde, een krab van je kat: je hebt het vast als kind meegemaakt. Soms lukte een kusje om je tranenvloed te stoppen. Vaak was er meer nodig.

Want wat doe je met een schaafwonde? Behandel je dat anders dan bij een brandwonde of bij een hevig bloedende wonde? En wat als je het voorwerp dat de wonde veroorzaakt nog steeds in het lichaam van je kind zit? Wat heeft voorrang: reinigen of ontsmetten? Wanneer en hoe verbindt je wonden? Mag je een gevallen kind steeds vervoeren? Wanneer doe je daarvoor beroep op dringende medische hulp (112)? 


Tijdens deze EHBOworkshop gericht op eenvoudige verzorging van wonden bij kinderen tot 12 jaar krijg je heel wat praktische tips.

Een organisatie van Partena Ziekenfonds en Partners  in samenwerking met Huis van het Kind Leuven, ECK De Bakermat en UPV vzw
Met de steun van de Vlaamse Overheid

Wanneer

Donderdag 18 februari 2016 van 18u30 tot 21u30


Waar

Huis van het Kind, Savoyestraat 4, 3000 Leuven (centrum Leuven - vlakbij het M-Museum)


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@goedvoorjou.be

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor