Activiteit

Workshop Wondverzorging bij kinderen tot 12 jaar (Leuven)

Een val van de fiets, ergens met het hoofd tegen aangelopen, een kleine snijwonde, een brandwonde, een krab van je kat: je hebt het vast als kind meegemaakt. Soms lukte een kusje om je tranenvloed te stoppen. Vaak was er meer nodig.

Want wat doe je met een schaafwonde? Behandel je dat anders dan bij een brandwonde of bij een hevig bloedende wonde? En wat als je het voorwerp dat de wonde veroorzaakt nog steeds in het lichaam van je kind zit? Wat heeft voorrang: reinigen of ontsmetten? Wanneer en hoe verbindt je wonden? Mag je een gevallen kind steeds vervoeren? Wanneer doe je daarvoor beroep op dringende medische hulp (112)? 


Tijdens deze EHBOworkshop gericht op eenvoudige verzorging van wonden bij kinderen tot 12 jaar krijg je heel wat praktische tips.

Een organisatie van Partena Ziekenfonds en Partners  in samenwerking met Huis van het Kind Leuven, ECK De Bakermat en UPV vzw
Met de steun van de Vlaamse Overheid

Wanneer

Donderdag 18 februari 2016 van 18u30 tot 21u30


Waar

Huis van het Kind, Savoyestraat 4, 3000 Leuven (centrum Leuven - vlakbij het M-Museum)


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@goedvoorjou.be

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor