Activiteit

Workshop Omgaan met een voedselallergie (Hoeselt)

De Europese wetgeving bepaalt dat 14 allergenen duidelijk op het voedseletiket moeten worden vermeld, zelfs al komen ze bijvoorbeeld in heel kleine hoeveelheden in het voedsel voor. En alle eetgelegenheden moeten je onmiddellijk kunnen inlichten over de allergenen die in hun gerechten voorkomen.

Maar wat heb je eraan als je een voedselallergie hebt? Welke zijn die allergenen of stoffen die allergische reacties uitlokken? Er zijn er wel meer dan 160. Wat zijn mogelijke gevolgen als je er niet nauwkeurig mee omspringt? Welke producten kan je gebruiken ter vervanging? 

Tijdens deze workshop neemt Viviane Vaes je mee op een ontdekkingstocht. Je leert er hoe je, ondanks je allergie, culinair kan genieten. De workshop wordt afgesloten met enkele proevertjes.

Wanneer

Donderdag 24 november 2016 van 19u30 tot 22u30


Waar

GC Ter Kommen Hoeselt, Europalaan 2, 3730 Hoeselt


Prijs

22 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Vormingplus Limburg.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De week van de valpreventie 2018

De week van de valpreventie 2018

Blog 23 april 2018

Van 23 t.e.m. 29 april gaat opnieuw de Week van de Valpreventie door. Ook bij deze zevende editie staat alles in het teken van het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ De focus ligt op mensen die al een dagje ouder zijn, om hen te motiveren actief bezig te blijven en dit op een veilige manier. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor