Activiteit

Workshop Kinderkwaaltjes bij kind van 0 tot 3 jaar (Gent )

Elk jong kind heeft vroeg of laat met kinderkwaaltjes te maken. Er zijn er meerdere. Elk kind moet zijn weerstand tegen ziektes opbouwen. Daarom start men met vaccinatie op prille leeftijd. Ook de vatbaarheid voor ziektes verschilt. Want te vroeg geboren baby's hebben minder antistoffen van hun moeder meegekregen. 

Tijdens deze interactieve workshop komen de meest voorkomende kinderziektes aan bod. Er is aandacht voor het correct schatten van een noodsituatie zodat je snel medische hulp inschakelt. Je krijgt ook heel wat praktische tips voor eerste hulp bij tandpijn, koorts en allergie.

Wanneer

Dinsdag 27 maart 2018 van 19u tot 22u


Waar

Partena Ziekenfonds, Sluisweg 2, 9000 Gent


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via kinderopvang@partena-kinderopvang.be. Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Je bent pas ingeschreven na bevestiging van je inschrijving.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor