Activiteit

Workshop Energie krijgen en behouden (Boom)

We hebben allemaal momenten waarop we ons uitgeput, bekaf voelen. Meestal is dat na een drukke periode of na een zware fysieke inspanning. Soms is dat ook het geval na een ziekte of zware behandeling. En soms wijt men dat aan de wisseling van de seizoenen en aan je hormoonhuishouding.

Maar als dat lang duurt, dan beginnen de vragen te komen. Indien die niet van jezelf komen dan komen ze wel van anderen. Gaat het de laatste tijd minder goed met jou? Ben je aan vakantie toe? Of scheelt er iets met de werking van je schildklieren? Zijn het menopauzeklachten of tekenen van een burn-out? 
Je wordt overspoeld met wijze raad, bemoeiadvies en zelfs leedvermaak en onbegrip. Maar dat blijft niet duren. Er liggen kapers op de kust. Zo belangrijk en onmisbaar ben je niet. 

Moet je het zover laten komen? Tatiana Demesmaeker vindt van niet. Tijdens deze interactieve workshop begeleidt ze jou bij je ontdekkingstocht naar levensenergie. Je leert er voortreffelijke en praktische manieren om anders om te gaan met energievreters en om nieuwe energie op te bouwen en te behouden. Dat is zo moeilijk niet. Gun jezelf deze workshop! 


Wanneer

Woensdag 5 oktober 2016 van 19u30 tot 22u


Waar

Natuurlijk leven, Tuyaertsstraat 61, 2850 Boom


Prijs

25 euro / persoon voor leden Partena Ziekenfonds


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via tatiana.demesmaeker@natuurlijkleven.be of T. 0486 80 10 13.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor