Activiteit

Weerbaarheidstraining voor kinderen (Leerbeek)

Soms zit je kind niet lekker in zijn vel. Hindert dat zijn dagelijks functioneren of duurt dat lang dan dreigt het vast te lopen in zijn ontwikkeling. De oorzaak of oorzaken zijn niet altijd gemakkelijk te bepalen. Voelt het zich minderwaardig? Wordt je kind uitgelachen of gepest? Geeft het altijd toe om toch maar bij de groep te horen?

Gelukkig kunnen de meeste kinderen voor zichzelf opkomen? Maar is dat steeds het geval? En blijft dat zo? Want elk kind is anders. Ook de context verschilt bij elk kind en die kan snel wijzigen. 
De begeleidster, Tamara Noynaert, brengt tijdens deze training je kind op een vlotte, interactieve manier enkele eenvoudige technieken bij om zijn weerbaarheid te versterken. Deze kunnen helpen om te voorkomen dat je kind in een situatie verzeilt waardoor het ongelukkig wordt. 

De training is bestemd voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Het gaat niet om een therapie.


Wanneer

Dinsdag 27 december 2016 van 13u30 tot 16u30


Waar

Brusselstraat 4, 1755 Leerbeek


Prijs

45 euro / kind


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via tamara.noynaert@telenet.be of T. 0495 76 59 42.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

1 op de 4 werknemers in burn-out staat in contact met moeilijke mensen

Nieuwsberichten 9 november 2017

Personen die constant in contact staan met ‘moeilijke’ mensen (klanten, patiënten, leerlingen) hebben meer kans op een burn-out. Denk maar aan verzorgend personeel, leerkrachten en medewerkers van klantendiensten. Zij gaan twee keer zo vaak naar een psychiater. De oorzaak? Ze moeten hun emoties altijd onder controle houden in een stresserende professionele context, zonder de erkenning die ze daarvoor verdienen. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor