Activiteit

Training Mindfulness (Antwerpen)

Wil je beter leren omgaan met negatieve gedachten, spanningen en emoties? Dan is deze Mindfulnesstraining, gebaseerd op cognitieve therapie en mindfulness, misschien iets voor jou. Volg de reeks van 8 trainingssessies die start op woensdagavond 20 april 2016.

Negatieve gedachten, spanningen en emoties hebben een grote destructieve invloed op je gezondheid en welzijn. Vaak leiden ze tot uitputting, therapieontrouw, middelenmisbruik, slaaptekort en tot conflictsituaties. Dat zijn allemaal zaken die je kunt missen als kiespijn, zeker omdat ze vaak bijkomende en onherstelbare schade veroorzaken. 

Via deze training leer je rechtstreeks en bewuster met negatieve gedachten, emoties en spanningen om te gaan. Pas je de tijdens deze training aangeleerde methodiek en technieken regelmatig en correct toe in je leven dan kun je beter tegen stress. Je psychisch welzijn verbetert. En je klachten verminderen of verdwijnen zelfs.

De training bestaat uit 8 lessen. Breng een (yoga)matje, fleecedekentje en flesje drinkwater mee.

Trainer: de heer Patrick Sevenans

Data en uren van de sessies:

  • woensdag 20 en 27 april 2016
  • woensdag 11, 18 en 25 mei 2016
  • woensdag 1, 8 en 22 juni 2016
telkens van 18u45 tot 21u30

Wanneer

Woensdag 20 april 2016 van 18u45 tot 21u30 (start van de reeks van 8 sessies)


Waar

Van Schoonbekestraat 148, 2018 Antwerpen


Prijs

290 euro / persoon voor de 8 trainingssessies. Leden van Partena Ziekenfonds genieten 50 euro korting mits vermelding van Mindful@Partena bij inschrijving als kortingscode.


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via ITAM.

Vergeet je kortingscode Mindful@Partena niet bij de inschrijving. De korting geldt enkel voor een basistraining waarvoor je onderaan de aankondiging op de website van ITAM rechtstreeks bij ITAM kunt inschrijven. Moet je voor inschrijving doorklikken naar een andere website dan geldt die niet, zelfs als iedereen zich kan inschrijven.

Uiterste inschrijvingsdatum: 20 april 2016

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor