Activiteit

Prenatale lessen (Hasselt)

Als je een kindje verwacht zit je met veel vragen. Via diverse kanalen kom je heel wat te weten. Deze informatie is echter niet steeds actueel, volledig en vooral geruststellend. Daarom organiseert Solidariteit voor het Gezin in Hasselt een reeks van 5 prenatale lessen. Vooral praktische en concrete zaken komen aan bod. Een aanrader!

Een kindje krijgen brengt heel wat vragen met zich mee. Bestaan er manieren om de pijn bij de bevalling te verlichten? Kan ik na de bevalling op wat hulp rekenen? En kan dat ook vooraf? Wat als mijn kindje niet wil drinken? Dit zijn maar enkele voorbeelden.

Van alle kanten krijg je informatie. Die is niet altijd actueel, volledig en vooral geruststellend. Daarom organiseert Solidariteit voor het Gezin een reeks prenatale lessen. Een vroedvrouw maakt toekomstige mama’s en papa’s, in een reeks van 5 lessen, wegwijs over arbeid, bevalling, kraamperiode, voeding van de baby en ouderschap. Ook heel wat prenatale oefeningen komen aan bod. In kleine groepjes van maximum 5 koppels helpt ze toekomstige mama’s en papa’s op weg naar de bevalling en naar het ouderschap. 

Ben je zwanger dan start je best tussen de 20ste en 30ste zwangerschapsweek. Breng ook je partner mee.

Wanneer

Dinsdag 1, 8, 15, 22 en 29 maart 2016 telkens van 19u30 tot 21u


Waar

ECK Amerijtje, Koningin Astridlaan 32, 3500 Hasselt


Prijs

30 euro / mama (na tussenkomst van het ziekenfonds; informeer je vooraf bij Solidariteit voor het Gezin)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Solidariteit voor het Gezin.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De week van de valpreventie 2018

De week van de valpreventie 2018

Blog 23 april 2018

Van 23 t.e.m. 29 april gaat opnieuw de Week van de Valpreventie door. Ook bij deze zevende editie staat alles in het teken van het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ De focus ligt op mensen die al een dagje ouder zijn, om hen te motiveren actief bezig te blijven en dit op een veilige manier. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor