Activiteit

Op zoek naar Stilte (Damme)

Dreigt het helse tempo waarin je leeft je te vervreemden van jezelf en van wat je dierbaar is? Durf je deze druk te stoppen die deze drukte veroorzaakt of wil je dit voorkomen maar weet je niet hoe je dat aanpakt? 
Dan is deelname aan een Stiltedag in De Stiltehoeve in Damme een van je opties. Gun je deze dag!

Deze herbronningsdag, bestemd voor een kleine groep volwassenen, wordt begeleid door Björn Prins van ITAM. Telkens staat een thema, zoals omgaan met weerstand of en zorgen voor meer stabiliteit centraal. Dit helpt je een helder beeld te vormen van je gewoontepatronen en manier van functioneren. Het verhoogt de je kans om, tijdens de oefeningen (zitmeditatie, stapmeditatie, yoga), rust en stabiliteit te hervinden zodat je meditatiepraktijk niet enkel je mentale flexibiliteit versterkt maar je ook met meer vrijheid leert omgaan met dat wat er gebeurt.

Tijdens deze dag kun je ook je meditatiepraktijk met Björn Prins bespreken. Je krijgt dan, als dat nodig is, praktische tips voor bijsturing.

De Stiltedagen zijn een initiatief van enkele leidinggevenden uit het bedrijfsleven en zelfstandige ondernemers. Om de anderhalve maand organiseren zij een Stiltedag. Alvorens aan te sluiten is een intakegesprek noodzakelijk. Contacteer hiervoor Björn Prins via bjorn@itam.be.

Wanneer

Donderdag 22 september 2016 van 9 u tot 17u15


Waar

Stiltehoeve Metanoia, Waterhoek 2, 8340 Moerkerke-Damme


Prijs

230 euro / persoon. Je kunt gebruik maken van de KMO-portefeuille (50% terugbetaling). In deze prijs is je bijdrage voor de catering en het gebruik van de locatie (55 euro / persoon) niet inbegrepen.


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via bjorn@itam.be.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor