Activiteit

Op zoek naar Stilte (Damme)

Dreigt het helse tempo waarin je leeft je te vervreemden van jezelf en van wat je dierbaar is? Durf je deze druk te stoppen die deze drukte veroorzaakt of wil je dit voorkomen maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Dan is deelname aan een Stiltedag in De Stiltehoeve in Damme een van je opties. Gun je deze dag!

Deze herbronningsdag, bestemd voor een kleine groep volwassenen, wordt begeleid door Björn Prins van ITAM. Telkens staat een thema, zoals omgaan met weerstand of en zorgen voor meer stabiliteit centraal. Dit helpt je een helder beeld te vormen van je gewoontepatronen en manier van functioneren. Het verhoogt de kans om, tijdens oefeningen (zitmeditatie, stapmeditatie, yoga), rust en stabiliteit te hervinden. Zo zal je meditatiepraktijk niet enkel je mentale flexibiliteit versterken, maar zal je ook met meer vrijheid leren omgaan met dat wat er gebeurt.

Tijdens deze dag kun je ook je meditatiepraktijk met Björn Prins bespreken. Je krijgt dan, als dat nodig is, praktische tips voor bijsturing.

De Stiltedagen zijn een initiatief van enkele leidinggevenden uit het bedrijfsleven en zelfstandige ondernemers. Om de anderhalve maand organiseren zij een Stiltedag. Alvorens aan te sluiten is een intakegesprek noodzakelijk. Contacteer hiervoor Björn Prins via bjorn@itam.be.


Wanneer

Woensdag 22 februari 2017 van 9u tot 17u15


Waar

Stiltehoeve Metanoia, Waterhoek 2, 8340 Moerkerke-Damme


Prijs

230 euro / persoon. Je kunt gebruik maken van de KMO-portefeuille (50% terugbetaling). In deze prijs is je bijdrage voor de catering en het gebruik van de locatie (55 euro / persoon) niet inbegrepen.


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via bjorn@itam.be.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Medicalia: 75% terugbetaling medische kosten bij volwassenen

Medicalia: 75% terugbetaling medische kosten bij volwassenen

Blog 28 maart 2017

Onze gezondheid hebben we helaas niet in de hand. Sportblessures, rugklachten of voedingsproblemen... het kan iedereen overkomen. Een bezoek aan een osteopaat, homeopaat, diëtist of psycholoog, wordt zelden terugbetaald. Deze niet-terugbetaalde medische kosten lopen soms erg hoog op. Vanaf nu vormt Medicalia de oplossing: deze verzekering reduceert medische kosten met 75%.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor