Activiteit

Mindfulnesstraining (Wachtebeke)

Wil je beter leren omgaan met negatieve gedachten, spanningen en emoties? Dan is deze Mindfulnesstraining, gebaseerd op cognitieve therapie en mindfulness, misschien iets voor jou. Volg de reeks van 8 trainingssessies die start op dinsdagvoormiddag 23 oktober 2018.

Negatieve gedachten, spanningen en emoties hebben een grote destructieve invloed op je gezondheid en welzijn. Vaak leiden ze tot uitputting, therapieontrouw, middelenmisbruik, slaaptekort en tot conflictsituaties. Dat zijn allemaal zaken die je kunt missen als kiespijn, zeker omdat ze vaak bijkomende en onherstelbare schade veroorzaken. 

Via deze training leer je rechtstreeks en bewuster met negatieve gedachten, emoties en spanningen om te gaan. Pas je de tijdens deze training aangeleerde methodiek en technieken regelmatig en correct toe in je leven dan kun je beter tegen stress. Je psychisch welzijn verbetert. En je klachten verminderen of verdwijnen zelfs.

Meebrengen: losse, warme kledij en eventueel een eigen dekentje, bankje of kussen.

Data en uren van de sessies:
  • dinsdag 23 oktober 2018
  • dinsdag 6, 13, 20 en 27 november 2018
  • dinsdag 4, 11 en 18 december 2018
telkens van 9u tot 11u30.

Wanneer

dinsdag 23 oktober 2018 van 9u tot 11u30 (start van de reeks van 8 sessies)


Waar

Cultuurhuis Safarken (sportzolder), Dr. J. Persynplein 6, 9185 Wachtebeke


Prijs

290 euro / persoon voor de 8 trainingssessies (leden van Partena Ziekenfonds genieten 50 euro korting mits bewijs lidmaatschap)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@mindfulzorg.be. Vermeld je ‘naam’, ‘lid van Partena ziekenfonds’ en ‘mfz wachtebeke dinsdagvm 20181023’.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Pilar: Een weeffout in mijn DNA

Gastblogger Pilar: Een weeffout in mijn DNA

Blog 24 september 2018

Al op jonge leeftijd hoorde ik over het genetisch defect dat mijn familie ziek maakte. Mijn mama is er altijd open en eerlijk over geweest. Dat was haar manier om mij te wapenen tegen wat mij onvermijdelijk te wachten stond. Na alle andere vrouwen in onze familie, was het op mijn 21ste mijn beurt om me te laten testen... 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor