Activiteit

Kookworkshop Vegetarisch Marokkaans (Bornem)

Vegetarisch leven is gezond mits je op de samenstelling van je voeding let. Als je je aan het seizoen aanbod van groenten en fruit houdt dan is het ook betaalbaar. Ook in de vegetarische keuken is afwisseling nodig.

Tijdens deze kookworkshop maak je kennis met de Marokkaanse keuken. Die bestaat uit heel veel dips, brood, salades en stoofpotjes. Pas als de portemonnee het toelaat, komt er vis, gevogelte of ander vlees aan te pas. Marokkaanse vrouwen zijn gewend om met slechts een handvol ingrediënten steeds nieuwe, vaak vegetarische gerechten te bereiden. Kom kennismaken met deze eerlijke, gezonde keuken!

Meenemen: 2 keukenhanddoeken, een keukenschort, een dunschiller, een snijmesje, een snijplankje en potjes om voeding mee naar huis te nemen.

Wanneer

Dinsdag 13 maart 2018 van 19u tot 22u


Waar

CC Ter Dilft, Sint-Amandsesteenweg 41 – 43, 2880 Bornem


Prijs

21 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via CC Ter Dilft.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor