Activiteit

Infovoormiddag Niet-conventionele behandelingen en kanker (Mechelen)

Heel wat kankerpatiënten doen beroep op niet-conventionele behandelingen als aanvulling voor hun kankerbehandeling. Sommige patiënten deden er al voordien beroep op.

Aan sommige niet-conventionele behandelingen worden effecten toegeschreven waarvan men beweert dat daarvoor elk wetenschappelijk bewijs ontbreekt. Van andere neemt men aan dat de patiënt ze best vermijdt. Daar tegenover staat dat sommige de levenskwaliteit van de patiënt kunnen verhogen en op die manier bijdragen tot een meer globale aanpak van de ziekte. 


Tijdens deze infovoormiddag maken de Stichting tegen Kanker en het Antikankerfonds een stand van zake op. Onder meer planten- en kruidengeneeskunde, homeopathie, mindfulness, relaxatie, massage en voedingssupplementen komen aan bod.

Raadpleeg de website van de Stichting tegen Kanker voor het programma.


Wanneer

Vrijdag 29 april 2016 van 9u tot 13u


Waar

Lamot Congres- & Erfgoedcentrum, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen


Prijs

25 euro/persoon. Er zijn kortingen, bijvoorbeeld bij inschrijving vóór 22 april 2016.


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de Stichting tegen Kanker.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Medicalia: waarvoor staat het?

Medicalia: waarvoor staat het?

Blog 9 maart 2017

Vanaf midden maart heeft Partena Ziekenfonds er een nieuwe verzekering bij: Medicalia. Deze verzekering is een extra vangnet voor klanten die heel wat medische kosten hebben. We zetten alles even duidelijk op een rijtje in onze infographic.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor