Activiteit

Informatiedag Psoriasis (Gent)

Psoriasis is een chronische aandoening waarbij rode plekken met witte schilfers op de huid ontstaan. Dat komt omdat bij deze patiënten de huid sneller vernieuwen dan bij andere mensen. Je kunt er jeuk van krijgen. Soms doet het pijn, zeker als je gewichten ontsteken.

Psoriasis is behandelbaar. En gelukkig is psoriasis geen besmettelijke ziekte. Maar je moet er wel mee leren leven. En dat betekent niet voor elke patiënt hetzelfde. Je houdt ook best rekening met ups en downs. Dat is niet gemakkelijk. Betrouwbare informatie en lotgenotencontact helpen je daarbij. Daarom organiseert de Psoriasis Liga Vlaanderen een jaarlijkse informatiedag. 

Tijdens de informatiedag 2017 komen 4 belangrijke thema’s aan bod: de behandeling van psoriasis, de communicatie van de patiënt met de arts, de andere ziektes gelinkt aan psoriasis en gezond leven maar vooral over de vele twijfels daarrond. Raadpleeg de website van de Psoriasis Liga voor meer informatie over deze informatiedag en voor aansluiting bij deze vereniging. 


 

Wanneer

Zaterdag 28 oktober 2017 van 10u tot 18u


Waar

PAC- Auditorium De Schelde, Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent


Prijs

Gratis voor leden (en hun partner). Lid worden kan ter plaatse.


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@psoriasis-vl.be.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor