Activiteit

Infonamiddag Psoriasis en eczeem een update (Jette)

Eczeem en psoriasis zijn verzamelnamen voor allerlei soorten huiduitslag en huidziekten. De mens worstelt er al eeuwen mee. Vele mensen hebben er last van. Tot nu toe zijn de behandelingen vooral gefocust op het onder controle houden van de symptomen. Dat maakt het leven voor betrokken patiënten draaglijker.

Het verbaast dan ook niet dat daarover veel wetenschappelijk onderzoek loopt. Nieuwe inzichten en behandelingsopties komen daaruit voort. Zo blijken naast erfelijkheid ook omgevingsfactoren een belangrijke rol te spelen. Jeuk, pijn, slaapproblemen en stigmatisering blijven belangrijke problemen. Maar ook andere problemen die bij deze patiëntengroepen meer voorkomen dan bij anderen krijgen meer aandacht. 
Tijdens deze infonamiddag verneem je daar meer over. Je krijgt niet alleen een actuele stand van zaken maar ook heel wat praktische tips.

Wanneer

Maandag 13 november 2017 van 14u tot 17u


Waar

UZ Brussel (Auditorium Kiekens), Laarbeeklaan 101, 1090 Jette


Prijs

Gratis voor leden van Partena Ziekenfonds (mits bewijs lidmaatschap)


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor