Activiteit

Infonamiddag De voedingswaarde op het etiket (Roeselare)

Vanaf 13 december wordt de nieuwe Europese Richtlijn 90/496/EG betreffende de etikettering van levensmiddelen van kracht. Naast de verplichte minimale vermeldingen zijn voortaan aanvullingen mogelijk.

Wordt het duidelijker voor de consument of de patiënt? Wat houden de wijzigingen concreet in? Is er nog andere informatie waar je best rekening mee houdt?

Gezonde voeding beïnvloedt niet alleen je welbevinden en levenskwaliteit. Gezonde voeding speelt ook een rol bij de preventie van ziektes. Voeding maakt verder deel uit van het genezings- of behandelingsproces van bepaalde ziektes. Dan is het ook belangrijk om de voedingswaarde van wat je eet en drinkt te kennen. Bij voorverpakte voedingswaren vind je de meeste informatie op het etiket. Voor een leek is het echter niet gemakkelijk om deze informatie aan te wenden in de praktijk.

Tijdens deze interactieve infonamiddag maakt Sandra Vanoverbeke, diëtiste en diabeteseducator, je wegwijs in de informatie op het voedingsetiket


Wanneer

Zaterdag 10 december 2016 van 14u30 tot 16u30


Waar

Zaal ’t Achterhuis, Gravenstraat 14, 8800 Roeselare


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via carine.debusschere@gmail.com of T. 051 20 71 60.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor