Activiteit

Infoavond Veerkracht ontwikkelen bij kinderen van 6 tot 12 jaar (Gentbrugge)

In je kindertijd wordt de basis gelegd voor je persoonlijkheid. Op vrij vroege leeftijd leer je basistaken en -vaardigheden aan die later erg van pas komen. Groei je als kind in onveilige omstandigheden op, kun je niet goed volgen op school en word je onvoldoende ondersteund dan is de kans groot dat je een laag zelfbeeld ontwikkelt. Je loopt dan een verhoogd risico op de ontwikkeling van psychische problemen.

Hoe voorkom je dat? Het antwoord is niet eenvoudig want geen twee kinderen zijn aan elkaar gelijk. En wat kan een kind zelf doen? Welke rol kan je als ouder of opvoeder opnemen?

Tijdens deze infoavond maak je kennis met de Blij met mij!-training. In deze training leren kinderen spelenderwijs anders omgaan met gevoelens en gedachten. Ze ontdekken hun talenten en ze leren hoe ze die kunnen gebruiken, met grenzen en keuzes. Ze leren ook beter opkomen voor zichzelf.

Wanneer

Donderdag 13 april 2017 van 20u tot 23u


Waar

Craft Industries, Frederik Burvenichstraat 171, 9050 Gentbrugge


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via joke@talentennest.be of T. 0471 58 19 03.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor