Activiteit

Infoavond Toveren bij de opvoeding van kinderen tot 12 jaar (Linter)

Kinderen opvoeden leer je wel. Laat alles op je af komen want in de praktijk wijst alles zichzelf uit. Maar klopt dat wel met de werkelijkheid?

Het is op zich al een hele uitdaging om een goede balans tussen je leven, je gezinstaken en je werk te vinden. Om alles te combineren én te genieten van het leven en je gezin moet je vaak anders leren omgaan met je tijd. Ook het maken van keuzes die het best bij jou en je gezin passen kan lastig zijn. Is dat tijdelijk of definitief? Dat is afhankelijk van diverse factoren. 

In deze interactieve workshop leer je van Noor Seghers niet hoe het moet. Je krijgt van haar een rijk overzicht van praktijkgerichte managementideeën én praktijkvoorbeelden van ouders. Laat je inspireren en verruim je blik. Je krijgt van Noor ook heel wat praktische tips om je kind op te voeden zonder stress. Je kunt immers niet blijven toveren.

Wanneer

Donderdag 24 november 2016 van 20u tot 22u


Waar

Gemeentehuis Linter, Helen-Bosstraat 43, 3350 Linter


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via ilsebollen@yahoo.com of T. 0496 26 52 97.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De week van de valpreventie 2018

De week van de valpreventie 2018

Blog 23 april 2018

Van 23 t.e.m. 29 april gaat opnieuw de Week van de Valpreventie door. Ook bij deze zevende editie staat alles in het teken van het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ De focus ligt op mensen die al een dagje ouder zijn, om hen te motiveren actief bezig te blijven en dit op een veilige manier. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor