Activiteit

Infoavond Toveren bij de opvoeding van kinderen tot 12 jaar (Linter)

Kinderen opvoeden leer je wel. Laat alles op je af komen want in de praktijk wijst alles zichzelf uit. Maar klopt dat wel met de werkelijkheid?

Het is op zich al een hele uitdaging om een goede balans tussen je leven, je gezinstaken en je werk te vinden. Om alles te combineren én te genieten van het leven en je gezin moet je vaak anders leren omgaan met je tijd. Ook het maken van keuzes die het best bij jou en je gezin passen kan lastig zijn. Is dat tijdelijk of definitief? Dat is afhankelijk van diverse factoren. 

In deze interactieve workshop leer je van Noor Seghers niet hoe het moet. Je krijgt van haar een rijk overzicht van praktijkgerichte managementideeën én praktijkvoorbeelden van ouders. Laat je inspireren en verruim je blik. Je krijgt van Noor ook heel wat praktische tips om je kind op te voeden zonder stress. Je kunt immers niet blijven toveren.

Wanneer

Donderdag 24 november 2016 van 20u tot 22u


Waar

Gemeentehuis Linter, Helen-Bosstraat 43, 3350 Linter


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via ilsebollen@yahoo.com of T. 0496 26 52 97.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Medicalia: waarvoor staat het?

Medicalia: waarvoor staat het?

Blog 9 maart 2017

Vanaf midden maart heeft Partena Ziekenfonds er een nieuwe verzekering bij: Medicalia. Deze verzekering is een extra vangnet voor klanten die heel wat medische kosten hebben. We zetten alles even duidelijk op een rijtje in onze infographic.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor