Activiteit

Infoavond Stress bij kinderen (Sint-Pieters-Leeuw)

Ook een kind maakt wel eens een moeilijke periode door. En dat kan voor heel wat stress zorgen, want geen enkel kind wil immers als een slappeling overkomen. Soms leggen kinderen zichzelf druk op, om erbij te horen. Hoe ga je daar als ouder mee om?

Het is belangrijk dat kinderen weten dat ze daar zelf verstandig mee kunnen omgaan. En ouders kunnen hun kind daarbij goed ondersteunen, bijvoorbeeld door het aan te leren hoe ze met diverse soorten stress kunnen omgaan. Die vaardigheden zijn ook nuttig bij stress in een latere levensfase.

Ouders hebben ook stress. Die slaat soms over op kinderen. Hoe kun je dit soort stress vermijden of beperken? Welke soorten hulp bestaan er?

Tijdens deze interactieve informatieavond verneem je daar meer over. Je krijgt ook heel wat praktische tips.


Wanneer

Donderdag 15 december 2016 van 20u tot 22u


Waar

Bibliotheek, Rink 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via huisvanhetkind@sint-pieters-leeuw.be of T. 02 371 03 50.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor