Activiteit

Infoavond Slaapproblemen bij kinderen van 6 tot 12 jaar (Rotselaar)

Slaapproblemen komen bij kinderen veel voor. Er is vaak een verband tussen de aard van de problemen, de fase van hun ontwikkeling én de reactie van ouders op het slaapgedrag van hun kind. Niet alle problemen zijn veroorzaakt door verkeerd slaapgedrag. Soms is er een ernstige medische oorzaak. Het kan ook een signaal zijn dat het kind zich slecht in zijn vel voelt.

Slaapproblemen bij kinderen hebben iets gemeenschappelijk. Meestal klagen de ouders over de slaapproblemen van hun kind. Ze maken zich zorgen over de gezondheid van hun kind en over hun eigen slaapgebrek. 
Tijdens deze infoavond verneem je meer over slaapproblemen die bij kinderen van deze leeftijdsgroep veel voorkomen. Het gaat dan om niet naar bed willen, angst om te gaan slapen, niet kunnen inslapen en hun nachtelijke activiteiten. Ouders krijgen heel concrete tips over hoe zij met deze slaapproblemen kunnen omgaan. Niet elk slaapprobleem moet op dezelfde manier worden aangepakt. Elk kind en elke ouder zijn anders. Maar vaste bedtijden en routines zijn en blijven van groot belang.

Wanneer

Donderdag 12 oktober 2017 van 20u tot 22u


Waar

Bibliotheek Mena, Provinciebaan 2, 3110 Rotselaar


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de Bibliotheek Rotselaar.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor