Activiteit

Infoavond Overgewicht en handicap (Beveren-Waas)

In Vlaanderen hebben heel wat personen overgewicht. Dat heeft vooral te maken met onze ongezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl is niet evident, zeker bij personen met een handicap.

Om aan sport te doen moet je bijvoorbeeld al over een goede conditie beschikken. 

Gelukkig wordt in Vlaanderen meer aandacht besteed aan een gezonde levensstijl en aan sport voor mensen met een beperking. Er zijn er meer mogelijkheden en er komen ook meer initiatieven.

Tijdens deze infoavond verneem je meer over de oorzaken en risico’s van overgewicht bij personen met een handicap. Je krijgt heel wat specifieke, praktische tips voor een gezonde levensstijl.


Wanneer

Dinsdag 1 maart 2016 van 19u30 tot 22u30


Waar

CC Ter Vesten, Gravenplein 2, 9120 Beveren


Prijs

8 euro / persoon (er zijn ook andere tarieven)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via gezinenhandicap@kvg.be of T. 03 216 29 90.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor