Activiteit

Infoavond Licht en gezondheid (Reet)

Het licht of de straling van het licht beïnvloedt meer dan alleen je gezichtsvermogen. Licht heeft ook, bewust én onbewust, een grote invloed op je stemming, je zintuigen en bijvoorbeeld ook op je slaap.

Maar wat is licht precies? Is lichtsterkte en bijvoorbeeld de duur van blootstelling aan licht belangrijker dan de kleur van licht? Welke soorten licht bestaan er? Helpt kunstmatig licht ook bij de aanmaak van vitamine D? Tijdens deze infoavond krijg je antwoord op deze vragen. Je verneemt ook welke impact licht heeft op je 24u functioneren. En je krijgt concrete tips je functioneren en je slaap te verbeteren door slim met licht en donker om te gaan.

Wanneer

Dinsdag 18 september 2018 van 19u30 tot 22u


Waar

't Jefke, Salvialaan 41, 2840 Reet (Rumst)


Prijs

8 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via ingridboey@hotmail.com of T. 03 844 52 73.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De beslissing

De beslissing

Blog 19 oktober 2018

Ik hield mijn belofte aan de prof Genetica en ging de dag na mijn diagnose naar een ziekenhuis in de buurt voor een borst-echo. Die eerste echo zou een vertekend beeld kunnen geven omdat ik zwanger was, wisten ze me te vertellen. Dat komt omdat het klierweefsel en het bindweefsel groeien tijdens de zwangerschap. Daar gaan we, dacht ik.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

MijnPartena