Activiteit

Infoavond Hoogsensitiviteit (Kortrijk)

Hoogsensitiviteit is flauwekul en aanstellerij of, in het beste geval, een mode term. Dat is wat sommigen denken. Toch is dat niet het geval. Hoogsensitiviteit is immers wetenschappelijk aangetoond. En het wijst niet alleen op een stoornis. Het kan ook een gave zijn.

Tijdens deze infoavond gaat Prof. dr. Elke Van Hoof hier dieper op in. Hoogsensitieve mensen hebben inderdaad sneller last van lawaai, zijn sneller emotioneel en hebben meer nood aan alleen-zijn. Toch kan het ook een gave zijn. Een gave waar je behoorlijk wat mee kunt bereiken, zowel privé als professioneel, op voorwaarde dat je hoogsensitiviteit op de goede manier aanwendt. Je krijgt heel wat praktische tips.

Wanneer

Donderdag 15 december 2016 van 18u30 tot 22u


Waar

KU Leuven Campus Kulak Kortrijk, Etienne Sabbelaan 53, 8500 Kortrijk


Prijs

25 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van het Postuniversitair Centrum. Schrijf online in vóór 8 december 2016.


 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Hoe een ergotherapeut je weer op weg helpt

Hoe een ergotherapeut je weer op weg helpt

Blog 19 oktober 2016

Indien je belemmerd wordt om je dagelijkse activiteiten te doen, kan een ergotherapeut je helpen om deze weer goed op te pikken. De ergotherapeut stemt zijn kunnen af op jouw wensen en problemen. Ergotherapie is zorg op maat voor zowel kinderen als volwassenen. 


Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor