Activiteit

Infoavond Help, ik word papa (Antwerpen)

Als je partner zwanger is dan krijgt ze veel aandacht. Dat is volkomen terecht want zij bevalt, niet jij. Maar daarom moet niet alle aandacht alleen naar je partner gaan. Je verwacht toch samen een baby. Je zult er samen voor zorgen. En ook in het leven van een jonge papa verandert er veel.

Om welke veranderingen gaat het? Wat wordt er in onze cultuur van een jonge papa verwacht? Kun je je daarop voorbereiden? Wanneer en vooral hoe je dat? 

Tijdens deze infoavond krijg je van een vroedvrouw antwoord op al deze vragen. Je krijgt van haar ook heel wat praktische tips om goed voor je baby, je partner én jezelf te zorgen zowel vóór als na de bevalling.

Wanneer

Donderdag 8 september 2016 van 19u30 tot 22u


Waar

ZNA Sint-Erasmus, Luitenant Lippenslaan 55, 2140 Borgerhout


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via mallory.schmitz@zna.be of op het nummer 03 270 81 31.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

1 op de 4 werknemers in burn-out staat in contact met moeilijke mensen

Nieuwsberichten 9 november 2017

Personen die constant in contact staan met ‘moeilijke’ mensen (klanten, patiënten, leerlingen) hebben meer kans op een burn-out. Denk maar aan verzorgend personeel, leerkrachten en medewerkers van klantendiensten. Zij gaan twee keer zo vaak naar een psychiater. De oorzaak? Ze moeten hun emoties altijd onder controle houden in een stresserende professionele context, zonder de erkenning die ze daarvoor verdienen. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor