Activiteit

Infoavond Breng balans in je leven (Sint-Katelijne-Waver)

Altijd vermoeid? Snel geïrriteerd? Een doffe huid? Wat scheelt er nu met jou? Dat kan alleen je huisarts uitzoeken. Het zouden wel eens symptomen van iets erg kunnen zijn en dan heb je er meestal alle belang bij dat je de nodige informatie en zorg snel krijgt.

Maar daarom moet je nog niet panikeren. Misschien ben je gewoon moe omdat je het de laatste tijd te druk hebt. Of heb je last van het wisselen van seizoenen of het korten van de dagen? En heb aanpassingsproblemen bij de overschakeling naar het winteruur en zie je daartegen op?
Kleine veranderingen in je leefstijl kunnen je ondersteunen bij een snel herstel. Sterker nog, zij kunnen zelfs deze klachten voorkomen of beperken. 

Tijdens deze infoavond geeft Goedele Leyssen je een heleboel praktische voedings- en lifestyletips, gecombineerd met ademhalingsoefeningen. Om een sterk en gezond lichaam, een mooie huid, meer energie en minder stress te krijgen kun je heel wat doen.

Een organisatie van bibliotheek Sint-Katelijne-Waver.

Wanneer

Donderdag 22 september 2016 van 20 u tot 22u


Waar

bibliotheek Sint-Katelijne-Waver, Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver


Prijs

5 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via bibliotheek@skw.be of T. 015 31 51 46.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor