pix

Hospitalisatieverzekering

Hospitalisatieverzekering voor een optimale bescherming

Een ziekenhuisopname is geen pretje. En de bijbehorende duizelingwekkende factuur kun je missen. Maar goede zorg kost veel geld, en de sociale zekerheid betaalt alsmaar minder terug. Kies daarom met zorg je hospitalisatieverzekering van Partena. Dan nemen wij jouw kosten voor onze rekening.

Hospitalia voor een zorgeloos ziekenhuisverblijf

Kies de hospitalisatieverzekering die bij je past. Vraag advies in je kantoor over onze Hospitalia-formules voor een grondige vergelijking van onze hospitalisatieverzekeringen:

  • Hospitalia: geniet van een zorgeloze hospitalisatie, zelfs na je 65ste.
  • Hospitalia Plus: krijg het comfort van een eenpersoonskamer, een prima verzorging voor en na je opname, en een waarborg voor de behandeling van zware ziektes - zelfs zonder ziekenhuisopname. Lees meer.
  • Hospitalia Continuïteit: krijg ook het overgrote deel van de kosten terugbetaald die de verplichte groepsverzekering van je werkgever niet dekt. In binnen- én buitenland, en zonder franchise. Lees meer.

Kies je Hospitalia en wees gerust

Een op drie gezinnen staat plots voor een ziekenhuisopname. Sta nu even stil bij de financiële gevolgen voor jouw gezin. En bescherm je dierbaren voor de zorgen van morgen met een degelijke hospitalisatieverzekering uit het Hospitalia-gamma van Partena. Maak nu een afspraak voor een vergelijking van Hospitalia met jouw hospitalisatieverzekering.

Lees het persbericht Hospitalisatieverzekering ziekenfondsen scoort uitstekend.

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds (nr CDZ 5006c) treedt op als verbonden verzekeringsagent voor de VMOB Ziekenfonds voor Hospitalisatiekosten (nr CDZ 750/01). Lees meer.Kraamzorg

Hospitalia