Kies jij ook voor Partena Ziekenfonds?

Partena Ziekenfonds is een veelzijdig onafhankelijk ziekenfonds waarop je altijd kunt terugvallen, in elke fase van je leven. 


Waarom klant worden? Advies vragen

Ontdek ons aanbod

Goed voor jou

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Vroeg, nauwkeurig én veilig Down opsporen kan met NIPT

Vroeg, nauwkeurig én veilig Down opsporen kan met NIPT

Gezondheidsadvies 1 februari 2016

Je verwacht een kindje. Proficiat! Je springt een gat in de lucht. Tegelijk hoop je dat alles goed verloopt en dat je een gezonde baby op de wereld zet. Je gynaecoloog doet maandelijkse tests om te kijken of alles goed gaat met jou en je baby. Sinds kort bestaat een nieuwe test om het Downsyndroom vroeg én nauwkeurig op te sporen. We zetten even alles op een rijtje.

Wat is een gezonde buikomtrek?

Wat is een gezonde buikomtrek?

Gezondheidsadvies 5 februari 2016

Staar jij vooral naar het schermpje van je weegschaal in de badkamer? Dan is het de hoogste tijd om ook eens elders te kijken. Naar de omtrek van je buik, bijvoorbeeld. Te veel vet ter hoogte van de buik blijkt immers een bron te zijn van allerlei kwaaltjes. Ontdek hier hoe je je buikje binnen gezonde limieten houdt.

Steeds meer skiongevallen bij begin vakantie

Steeds meer skiongevallen bij begin vakantie

Nieuwsberichten 5 februari 2016

Tijdens de krokusvakantie zullen vele Belgen weer massaal de skilatten aanbinden. Voor velen stopt de sneeuwpret echter al snel. 38% van de skiongevallen vindt plaats tijdens de eerste vakantiedagen. En als een repatriëring noodzakelijk is, gebeurt dat meer en meer met de ligtaxi in plaats van met het vliegtuig!

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor