Thuiszorg

Ontdek ons aanbod

partena gezinszorg

Gezinszorg

Ben je zorgbehoevend voor korte of lange duur? Schakel gezinszorg in voor een paar van je huishoudelijke, verzorgende en administratieve taken.

thuisverpleging

Thuisverpleging

Reken op de professionele hulp van verpleegkundigen als je, voor korte of lange tijd, medische verzorging nodig hebt bij je thuis.

personenalarmsysteem

Personenalarmsysteem

Het personenalarmsysteem helpt je om op een veilige manier zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Als er iets gebeurt, staan we via de alarmcentrale voor je klaar.

palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Een ervaren team van palliatieve verzorgers ondersteunt patiënten die thuis willen blijven tijdens de laatste fase van hun leven.  

Ik ben alle medewerkers heel erg dankbaar voor de uitgebreide hulp aan m'n moeder, en dan vooral tijdens de periode na het overlijden van haar man. In het bijzonder denken we aan hun huishoudhulp, die hen meer dan 10 jaar trouw steun verleende. Dank u!
Lieve

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Hoe een ergotherapeut je weer op weg helpt

Hoe een ergotherapeut je weer op weg helpt

Blog 19 oktober 2016

Indien je belemmerd wordt om je dagelijkse activiteiten te doen, kan een ergotherapeut je helpen om deze weer goed op te pikken. De ergotherapeut stemt zijn kunnen af op jouw wensen en problemen. Ergotherapie is zorg op maat voor zowel kinderen als volwassenen. 

Voordelen voor 65-plussers

Voordelen voor 65-plussers

Blog 26 oktober 2015

Je krijgt tal van voordelen vanaf je 65 jaar bent. Sommige zijn gekend, voor andere moet je al een echte speurneus zijn om ze weten te vinden. Partena Ziekenfonds helpt je een handje.

Samen sterk bij diabetes

Samen sterk bij diabetes

Blog 2 oktober 2015

Zelfzorg staat voorop in de behandeling, maar dat betekent niet dat iemand met diabetes er alleen voorstaat. Laat je begeleiden door een team. Zorg ervoor dat je als patiënt betrokken bent bij je behandeling.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jou past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena