Dienst Maatschappelijk Werk

Heb je ondersteuning nodig omdat je een beperking hebt, ouder wordt, of gezondheidsproblemen hebt? Of ben je mantelzorger? Onze maatschappelijk werkers geven advies op maat en ondersteunen je bij de organisatie van de nodige hulp.

Deze sociale dienstverlening is gratis voor iedereen.

Ontdek ons aanbod

Elk verhaal is anders. Daarom luisteren we eerst, om dan op zoek te gaan naar de gepaste oplossing.

Mantelzorg Sociale dienstverlening

Mantelzorger

Zorg jij als mantelzorger voor een zorgbehoevende? Zoek je info over vergoedingen en mantelzorgpremie? Nood aan hulp of ondersteuning? Partena Ziekenfonds helpt.

Begeleiding-personen-met-dementie

Begeleiding bij dementie

Onze dementiekundigen helpen mensen met dementie om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. Bekijk welke zorgen wij voor je kunnen regelen.

vaph aanvragen

Hulpmiddelen via het VAPH

Onze Dienst Maatschappelijk Werk is erkend als Multidisciplinair Team. We helpen om je dossier bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap op te stellen.

Onze werking zorg

Persoonsvolgend budget

Reken op de sociale dienstverlening van Partena Ziekenfonds voor de aanvraag van een persoonsvolgend budget. Onze maatschappelijk werkers helpen je verder.

Integrale jeugdhulpverlening

Heb je vragen van of over minderjarigen met een (vermoeden van) handicap? Onze medewerkers kunnen je informeren, ondersteunen en begeleiden in jouw zoektocht naar specifieke hulp of naar hulpmiddelen op maat. 

thuiszorg Partena Ziekenfonds

Thuiszorg

Onze professionele thuiszorgdiensten bieden hulp op maat met thuisverpleging, ziekenvervoer, een personenalarmsysteem of extra hulp in huis.

De manier waarop ons dossier is behandeld betreffende communicatie, afspraken, deskundigheid, enz ... is ronduit schitterend. Het klinkt cliché maar door de aanpak van de medewerkers zijn we nog meer overtuigd. Wij blijven alvast aan boord van het 'Partena-schip'!
Gunter

Meer over hospitalisatie en revalidatie

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

Thuiszorg ouderen

We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Mantelzorger

De mantelzorger maakt het verschil in iemands leven

Het kan soms snel gaan. Een ziekte, een ongeval, de start van een therapie en een revalidatie kunnen ervoor zorgen dat je plots hulp nodig hebt. Gelukkig zijn er heel wat mensen die de zorg voor die persoon met veel plezier op zich nemen. Mantelzorgers, zoals dat heet. Maar wat als jij er binnenkort eentje wordt?

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk
ziekenfonds dat bereikbaar is, waar en wanneer het jóu past!

Hoe klant worden Bereken je bijdrage
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena