Ontdek ons aanbod

sociale dienst partena ziekenfonds

Onze werking

Iedereen kan gebruik maken van onze sociale dienstverlening. We informeren, adviseren en ondersteunen bij vragen rond zorg en sociale regelgeving. 

vaph aanvragen

Multidisciplinair team VAPH

Onze dienst Maatschappelijk Werk is erkend als Multidisciplinair Team. We helpen om je dossier bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap op te stellen.

Onze werking thuiszorg

Sociale tegemoetkomingen

Wil je weten op welke sociale tegemoetkomingen je recht hebt? Heb je hulp nodig om ze aan te vragen? Maak dan zeker gebruik van onze sociale dienstverlening. 

Mantelzorg Sociale dienstverlening

Mantelzorg

Zorg jij als mantelzorger voor een zorgbehoevende? Zoek je info over vergoedingen en mantelzorgpremie? Nood aan hulp of ondersteuning? Partena Ziekenfonds helpt.

zorgverblijf

Zorgverblijf

Herstellende na een ziekenhuisopname of behandeling? Je kunt op adem komen in een van onze zorgverblijven. Partena biedt een tussenkomst voor je verblijf.

Begeleiding-personen-met-dementie

Begeleiding bij dementie

Met onze sociale dienstverlening helpen wij mensen met dementie om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. Bekijk hier welke zorgen wij voor je kunnen regelen.

multidisciplinair overleg thuiszorg

Multidisciplinair overleg

Een thuiszorgsituatie kan complex zijn. Dankzij het multidisciplinair overleg kunnen we de hulpverlening en de noden van de patiënt nauwkeurig op elkaar afstemmen.

De manier waarop ons dossier is behandeld betreffende communicatie, afspraken, deskundigheid, enz ... is ronduit schitterend. Het klinkt cliché maar door de aanpak van de medewerkers zijn we nog meer overtuigd. Wij blijven alvast aan boord van het 'Partena-schip'!
Gunter

Meer over hospitalisatie en revalidatie

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Thuiszorg ouderen

We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Mantelzorger

De mantelzorger maakt het verschil in iemands leven

Het kan soms snel gaan. Een ziekte, een ongeval, de start van een therapie en een revalidatie kunnen ervoor zorgen dat je plots hulp nodig hebt. Gelukkig zijn er heel wat mensen die de zorg voor die persoon met veel plezier op zich nemen. Mantelzorgers, zoals dat heet. Maar wat als jij er binnenkort eentje wordt?

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk
ziekenfonds dat bereikbaar is, waar en wanneer het jóu past!

Hoe klant worden Bereken je bijdrage
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena