Strijkhulp

Strijkservice voor bedrijven

Heb je een bedrijf in het Gentse en wil je je personeel een betere work-life balance bieden, neem hen dan wat werk uit handen via de professionele strijkservice van Partena en OZ. Zo winnen je medewerkers tijd en krijgen ze meer energie voor de zaken die écht tellen. 

Professionele aanpak

Het systeem is eenvoudig: medewerkers brengen hun propere wasgoed mee naar het werk. Een paar dagen later nemen ze alles netjes gestreken weer mee naar huis. Partena en OZ Poets- en strijkhulpregelt het transport en de organisatie van de strijkservice, onze professionele Strijkshop zorgt voor onberispelijk strijkwerk. 

Jouw medewerkers gebruiken de strijkservice zo vaak en zo veel als nodig en kunnen rekenen op een stipte en professionele dienstverlening!

Opgelet: deze strijkservice is enkel mogelijk voor bedrijven in en rond Gent.

Afhaalpunten

Als bedrijf bepaal je zelf welk soort afhaalpunt je het handigst vindt:

  • Medewerkers geven hun wasgoed af aan de Partena en OZ Drop & ride in de Blue Tower 2 rechtover de Ghelamco Arena (Sluisweg 2, Gent). Uiterst makkelijk bereikbaar door vlotte verbinding met R4 en E17/E40.
  • Of je zorgt voor een afhaalpunt binnen je bedrijf: een afgesloten ruimte waar werknemers hun strijkboxen kunnen achterlaten en waar onze strijkservice het gestreken wasgoed kan ophangen. 

Hoe betalen

  • Je medewerkers betalen eenvoudig via dienstencheques. 1 dienstencheque is gelijk aan 60 punten.
  • Als bedrijf betaal je een vaste fee en sluit je een contract af voor minimum 1 jaar. De prijs omvat de samenwerking, de koerierdienst en eventueel het gebruik van de Drop & ride in de Blue Towers.

Een extra troef voor je bedrijf

Onze strijkservice biedt jouw bedrijf kansen voor een sterkere employer branding. Met deze service bezorg je je medewerkers een nieuw extralegaal voordeel dat ze zullen waarderen. Je hebt bovendien een extra troef bij het onthalen van nieuwe medewerkers.

Daarnaast betekent de strijkservice geen extra werk voor je bedrijf: Partena en OZ Poets- en strijkhulp organiseert alles voor jou. Partena helpt de strijkservice ook ondersteunen binnen je bedrijf, met een communicatieplan en promomateriaal met jouw logo.

Strijkservice bedrijven

Wettelijke feest- en sluitingsdagen

De dagen waarop onze poets- en strijkhulpen niet werken zijn ingekleurd.

Drop & Ride

Interesse in de Drop & Ride strijkservice voor je personeel? Aarzel niet langer contacteer ons via onderstaand aanvraagformulier. Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Maak komaf met je strijk

Kies tussen strijkdrop, strijkpunt, strijkshop of strijkhulp.
Onze professionele strijksters zorgen voor onberispelijk
werk. Betalen doe je met dienstencheques.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena