Praktische afspraken

Afwezigheid poetshulp

Onze poetshulpen werken niet op wettelijke feestdagen. In geval van een opleidingsdag, een geplande of ongeplande afwezigheid brengen we je steeds tijdig op de hoogte. In de mate van het mogelijke regelen we vervanging.

Wettelijke feestdagen en sluitingsdagen

Op wettelijke feestdagen is er geen mogelijkheid tot vervanging. Valt je poetshulp hierdoor éénmalig weg, dan regelt je consulent graag extra hulp op een ander moment.

Wettelijke feest- en sluitingsdagen

De dagen waarop onze poets- en strijkhulpen niet werken zijn ingekleurd.

Vervanging aanvragen

Wens je vervanging tijdens de afwezigheid van je poetshulp? Neem dan contact op met je consulent of geef het door met de App Poetst en strijk.

Je consulent bekijkt of je poetshulp op een ander moment kan langskomen of zoekt een andere poetshulp voor jou. Hou er rekening mee dat we de vervanging niet altijd onmiddellijk, of op een specifiek moment kunnen garanderen. 

Wel doen we er alles aan om je zo snel en goed mogelijk verder te helpen!

Verlofdagen

Je poetshulp moet tijdig vakantie aanvragen via zijn/haar consulent. De poetshulp brengt jou minstens een week op voorhand op de hoogte van een losse verlofdag. Wij vragen onze poetshulpen om hun zomerverlof (juni t.e.m. september) vóór 1 juni door te geven. Wens je vervanging tijdens dit zomerverlof, vraag het dan bij voorkeur vóór 1 juni aan.

Onverwachte afwezigheid

Is je poetshulp onverwacht afwezig door bv. ziekte, dan zal je consulent je dit steeds laten weten.

Opleidingsdagen

Partena en OZ Poets- en strijkhulp hecht veel belang aan kwaliteit en investeert daarom in haar personeel. Daarom kan het zijn dat je poetshulp uitzonderlijk eens niet kan komen wegens een opleiding. Je consulent laat je uiteraard tijdig weten wanneer er een opleiding gepland is en zorgt, indien mogelijk en gewenst, voor vervanging.

App Partena Hulp in huis

Je huishoudhulp regelen?

Makkelijk met de app poets- en strijk!

  • Je toekomstige planning bekijken
  • Je vakantieplanning delen met je huishoudhulp
  • Extra huishoudhulp aanvragen
  • Je consulent contacteren
  • Vrije plaatsen van je huishoudhulp delen met vrienden

Download de app nu!

Haal ook hulp in huis

Een opgeruimd en net huis geeft je gemoedsrust.  De vlotte samenwerking met onze poetshulpen zorgt voor onberispelijk werk. Betalen doe je heel eenvoudig en goedkoop met dienstencheques.

Huishoudhulp aanvragen Ik heb een vraag
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena