Onze werking

Samen sterk in werkbaar werk

Partena en OZ Poets- en Strijkhulp ontvangt financiële steun in het kader van een oproep rond werkbaar werk. Dankzij deze steun kunnen we extra opleidingen organiseren voor onze huishoudhulpen tijdens de projectperiode 2021-2022.

Financiële steun

ESF

Het afgelopen jaar was door de coronacrisis een moeilijk jaar voor veel van onze huishoudhulpen. En ook de fusie zorgde ervoor dat er een aantal veranderingen kwamen voor iedereen in de organisatie.

Met de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) en het Vlaams Cofinancieringsfonds (VCF) willen we onze huishoudhulpen sterker maken en zorgen voor een werkbare job. 

Investeren in opleidingen 

We zetten de financiële steun van het ESF en het VCF in voor opleidingen voor onze huishoudhulpen, en meer bepaald voor de doel- en kansengroepen met een hogere anciënniteit dan 2 jaar. Hiermee zullen we meer dan 1.100 huishoudhulpen kunnen bereiken.

Zo kunnen we in de projectperiode drie extra opleidingen organiseren voor onze huishoudhulpen: assertief communiceren, omgaan met stress, en EHBO en veiligheid.

Met de opleidingen rond assertief communiceren en omgaan met stress willen we onze huishoudhulpen de nodige tools geven om sterker in hun schoenen te staan.

De opleiding rond EHBO en veiligheid komt er op vraag van onze medewerkers, omdat ze vaak alleen bij (oudere) klanten thuis zijn en gepast willen reageren indien hen of hun klanten iets overkomt.

Projectperiode

Januari 2021 - december 2022

Projectsteun

Bijdrage vanuit ESF: 53.869,53 euro
Bijdragen vanuit VCF: 80.804,29 euro

Haal hulp in huis

Een opgeruimd en net huis geeft je gemoedsrust. De vlotte samenwerking met onze poets- en strijkhulpen zorgt voor onberispelijk werk. Betalen doe je met dienstencheques.

Huishoudhulp aanvragen Ik heb een vraag
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena