Onze werking

Klantenbijdrage

Voor onze dienstverlening vragen we een halfjaarlijkse klantenbijdrage van 30 euro. We vragen verder geen extra opstart- en verplaatsingskosten.

Waarom een klantenbijdrage?

De middelen van de overheid volstaan niet langer om onze service financieel te verzekeren. 

Bij Partena en OZ Poets- en strijkhulp kiezen we er toch voor om te blijven investeren in opleidingen en veiligheids- en preventiemaatregelen. Een team van consulenten geeft onze poetshulpen de nodige ondersteuning. Want de beste hulp in huis leveren, dat is ons streefdoel, elke dag opnieuw. Daarom vragen we een halfjaarlijkse bijdrage aan onze klanten.

Hoe wordt de bijdrage opgevraagd?

Wij factureren op voorhand en vragen per semester, of halfjaarlijks, 30 euro. In januari ontvang je een factuur voor de dienstverlening tijdens de eerste helft van het daaropvolgende jaar (van januari tot en met juni). In juli ontvang je de factuur voor de dienstverlening gedurende de tweede helft van het jaar (van juli tot en met december).

Klanten die de dienstverlening in de loop van het jaar stopzetten (vóór de volgende facturatie) betalen enkel de bijdrage voor de halfjaarlijkse periode waarin ze poetshulp hebben.

Vanaf wanneer moet ik betalen?

Indien je net klant geworden bent, ontvang je een factuur in de eerstvolgende maand januari of juli, afhankelijk van de start van de dienstverlening. 

Klanten van Partena Ziekenfonds betalen geen klantenbijdrage

Als klant van Partena Ziekenfonds betaal je geen halfjaarlijkse klantenbijdrage voor poets- en strijkhulp via Partena en OZ Poets- en strijkhulp. Als je in orde bent met je ziekenfondsbijdragen voor het Voordelenpakket, zal automatisch geen klantenbijdrage worden aangerekend. Je ontvangt dus geen factuur van Partena en OZ Poets- en strijkhulp.

Hoe klant worden?

Overstappen naar Partena Ziekenfonds is eenvoudig. Wij regelen alles met je huidige ziekenfonds!

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

poetshulp gezinszorg

Poetshulp met een plus dankzij Gezinszorg

Wist je dat Partena en OZ Gezinszorg een team van poetshulpen ter beschikking heeft dat speciaal opgeleid is om te poetsen en te strijken bij zorgbehoevenden? Betalen kun je ook met dienstencheques, op basis van je inkomen. We helpen je graag poetshulp op maat te vinden.

Dienstencheque fiscaal aftrekbaar

Zijn dienstencheques fiscaal aftrekbaar?

Dienstencheques zijn een voordelige manier om een poets- of strijkhulp in te schakelen. Oorspronkelijk werden ze ingevoerd door de overheid om zwartwerk tegen te gaan. Wat is nu precies het voordeel van dienstencheques? En zijn dienstencheques fiscaal aftrekbaar? Dat ontdek je hieronder.

ziekenfonds

Jouw ziekenfonds in een notendop

Wat betekent een ziekenfonds precies voor jou? Hoewel het een verplicht gegeven is in België, speelt een ziekenfonds een onmisbare rol bij verschillende levensgebeurtenissen. Daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

Haal hulp in huis

Een opgeruimd en net huis geeft je gemoedsrust. De vlotte samenwerking met onze poets- en strijkhulpen zorgt voor onberispelijk werk. Betalen doe je met dienstencheques.

Huishoudhulp aanvragen Ik heb een vraag
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena