Poets- en strijkhulp

Info voor huishoudhulpen

Vous voudriez lire ce message en français ? - Do you prefer to read this message in English? 

Beste collega,

We hebben groot nieuws voor jou! Vanaf 1 januari 2021 bundelen OZ groep en Partena de krachten voor alle activiteiten rond dienstencheques, kinderopvang en shop. Op 1 januari 2022 fusioneren ook de beide ziekenfondsen. Dit werd gisteren beslist door de Algemene Vergadering van OZ en Partena.

Waarom deze fusie?

We werkten nu ook al nauw samen achter de schermen. We zijn allebei onafhankelijk en we delen een brede kijk op gezondheid en welzijn. We zijn trots dat Partena en OZ als nieuwe organisatie meer dan 1 miljoen klanten mag vertegenwoordigen. Dit brengt kansen met zich mee. We zullen de klanten nog beter kunnen helpen en we breiden ons aanbod ook uit. We zullen meer dan ooit een stabiele werkgever zijn met nog meer kansen voor onze medewerkers. Jij en je collega’s zullen dan ook het hart vormen van de nieuwe organisatie.

Wat betekent dit voor jou?

Deze fusie wijzigt niet heel veel voor jou. Je blijft dezelfde job doen bij dezelfde klanten. Elke organisatie heeft zijn eigen manier van werken. Dit zullen we in de toekomst gelijktrekken. Dit betekent een aantal veranderingen. Partena collega’s zullen bijvoorbeeld hun loon ontvangen van een ander sociaal secretariaat waardoor hun loonbrief er anders zal uitzien. OZ collega’s zullen op hun beurt hun prestaties niet meer moeten inbellen. Dit zal in 2021 volledig automatisch gebeuren. We informeren je zeker nog op voorhand van wat er verandert.  

Zijn we OZ of Partena? 

Vanaf 2021 zijn we één organisatie en zullen we een gemeenschappelijk 'Partena en OZ' logo gebruiken waar mogelijk. Tegen 2022 krijgen we een nieuwe merknaam en logo, maar daarop is het nog even wachten.

Zijn jouw klanten op de hoogte?

Net als voor jou, verandert er voor jouw klanten heel weinig. Morgen ontvangen zij een mail van ons over de aankomende fusie. Later dit jaar ontvangen ze concrete informatie over onze dienstverlening. Als je klanten vragen hebben, kan je ze doorverwijzen naar www.partena-oz.be.

Dit bericht betekent niet dat we vanaf morgen als één bedrijf door het leven kunnen gaan. Er zijn nog veel vragen te beantwoorden, ook die van jou. We hebben nog niet overal een antwoord op, maar via een maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de fusie en wat dit voor jou betekent. Zit je toch met vragen of bezorgdheden? Neem dan zeker contact op met je consulent.

Met vriendelijke groeten,

Kristel Bracke
Directeur Partena Hulp in huis

Benjamin Tegenbos
Manager Comfort, Dienstencheques Activiteiten

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena