Poets- en strijkhulp

Tip je vrienden en krijg een cadeaubon

Doe jij dat ook, leuke dingen delen met vrienden en familie? Lekker eten? Check! Schitterende film, doorgestuurd! Maar heb je er al aan gedacht om het comfort van je poets- en strijkhulp te delen? Want ook thuiskomen in een proper huis is een plezier!

Tevreden over Partena en OZ Poets- en Strijkhulp? Deel je ervaring!

Word jij blij van de hulp die krijgt van je huishoudhulp? Dan kan je dat nu met je vrienden en familie delen. Overwegen zij nadien om ook een huishoudhulp via Partena en OZ in te schakelen, dan krijg jij een mooie attentie van ons.

En maak kans op een waardebon tot € 30

Hebben jouw vrienden wel oren naar jouw ervaring, en maken ze kennis met ons tijdens een - geheel vrijblijvend - gesprek? Dan krijg jij een waardebon. Je kan kiezen voor een bon t.w.v. € 30 om te besteden op shopavita.be of een bon t.w.v. € 20 voor bloomon.be.

 

Hoe werkt het?

  1. Stuur je vrienden naar poetshulp.be/vriendenactie.
  2. Bezorg hen je klantennummer, je vindt dit in de app of op xxx.
  3. Je vriend vult het formulier op de webpagina in.
  4. Wij stellen ons aan je vriend voor tijdens een vrijblijvend gesprek.
  5. Jij krijgt een waardebon van € 30 of € 20.

Zodra we ons aan je vrienden hebben voorgesteld tijdens een vrijblijvend gesprek, nemen we contact met je op en kies jij je waardebon!


Dit is een actie zonder aansluitingsverplichting. Je moet meerderjarig zijn om deel te nemen. Bekijk hier het actiereglement.

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten