Partena Hulp in huis

Huishoudhulp via dienstencheques

Partena Hulp in huis helpt je snel aan professionele huishoudhulp. Wij zijn actief over heel Vlaanderen en Brussel. Reken op een vlotte en flexibele service, en betaal voordelig met dienstencheques. 

Daarom kies je voor Partena Hulp in huis

Partena Hulp in huis staat garant voor veiligheid en vermijden van besmetting. Onze huishoudhulpen krijgen een veiligheidspakket om zichzelf en hun klanten te beschermen, en het coronavirus niet ongewild te verspreiden. Je huishoudhulp ontvangt ook instructiefiches met hygiënische richtlijnen.

 • Snel: Geen of korte wachttijd. Wij zoeken snel de juiste hulp.
 • Flexibel: Extra hulp of vervanging nodig? Wij regelen het. 
 • Betrouwbaar: Onze hulpen zijn goed opgeleid en verzekerd.
 • Voor iedereen: Ook voor niet-klanten van Partena Ziekenfonds.
 • Eenvoudig: Plan zelf je huishoudhulp via onze app.
 • Bereikbaar: Onze consulenten staan voor je klaar.
 • Betaalbaar: Je betaalt 7,20* euro per uur met dienstencheques.
 • Veilig: Wij garanderen de veiligheid van de huishoudhulp en klanten en volgen strikte hygiënische richtlijnen.

Zo maken wij het verschil

 • Professionele opleiding: onze huishoudhulpen krijgen opleidingen en bijscholingen voor poetsen, strijken, koken, communicatie en preventie. Ontdek meer over onze werking.
 • Coaching en begeleiding: Wij volgen onze medewerkers goed op en investeren maximaal in goede arbeidsvoorwaarden. Zo kun jij rekenen op een betrouwbare hulp waarmee het fijn samenwerken is.
 • Meer dan 15 jaar ervaring: Partena Hulp in huis is een professionele organisatie. Huishoudhulp én klant zijn bij ons wettelijk in regel, en goed verzekerd.
 • Partena Hulp in huis draagt als enige dienstenchequesbedrijf het kwaliteitslabel ‘Investors in people’, omdat we elke dag investeren in onze medewerkers.
 • Vraag nu je poetshulp aan, wij contacteren je binnen de 2 werkdagen om je aanvraag te behandelen.

 
* In Vlaanderen, na fiscale aftrek. In Brussel 7,65 euro, na fiscale aftrek.

Ja, ik wil poetshulp aanvragen
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Reken op Partena Hulp in huis

Wat kan je huishoudhulp voor je doen?

De hulp die je zoekt, op elk moment

 • Poets- en strijkwerk
 • Boodschappen in de buurt
 • Dagelijkse maaltijden bereiden
 • Kleine naaiwerkjes

Je huishoudhulp regelen?

Dankzij de Hulp in huis app

 • Je toekomstige planning bekijken
 • Je vakantieplanning delen
 • Extra huishoudhulp aanvragen
 • Je consulent contacteren

Lid bij Partena Ziekenfonds?

Betaal geen klantenbijdrage

Ben je lid bij Partena Ziekenfonds?
Dan betaal je geen halfjaarlijkse klantenbijdrage van 30 euro bij Partena Hulp in huis.

Meer over onze werkingJij kiest zelf wanneer en hoe vaak jouw huishoudhulp komt. Wij houden rekening met de dagen van jouw voorkeur. Onze medewerkers werken van maandag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen. Zij werken steeds in blokken van 4 uur. Per week kun je natuurlijk meerdere blokken aanvragen. We raden aan om minstens één blok per week te nemen, zo is een regelmatig grondig onderhoud van je woning mogelijk.

Je bepaalt zelf of je aanwezig bent om je hulp binnen te laten. Het is uiteraard wel de bedoeling dat de huishoudhulp op de afgesproken dagen toegang heeft tot jouw woning. Bekijk zelf met je huishoudhulp of je hem/haar een sleutel geeft of deze op een afgesproken plaats achterlaat.* Ook tijdens de dienstverlening hoef je niet aanwezig te zijn.


*De sleutel uitwisselen met je huishoudhulp of deze op een afgesproken plaats achterlaten is je eigen verantwoordelijkheid. Partena Hulp in huis is hiervoor niet verantwoordelijk.

Als je even geen huishoudhulp nodig hebt, laat het ons dan tijdig weten. Zo krijgen onze huishoudhulpen niet te maken met plots loonverlies.

 • Bij een eenmalige annulatie: Indien de huishoudhulp omwille van omstandigheden niet bij jou kan langskomen, breng ons daar dan minstens 5 werkdagen vooraf van op de hoogte
 • Vakantie of een langere periode: Wil je je huishoudhulp annuleren voor een periode van maximaal 4 opeenvolgende weken, dan moet je ons minstens 1 maand vooraf op de hoogte brengen. Wat betreft de zomervakantie dient de annulatie doorgegeven te worden voor 1 juni.
Wij zorgen steeds voor een consequente hulp. Ook wanneer je poetshulp niet langs kan komen omwille van ziekte mag je erop rekenen dat wij ons best doen om vervanging te bieden. Weet dat je ook steeds een inhaalbeurt bij je eigen huishoudhulp kunt aanvragen.

Je huishoudhulp kun je gemakkelijk regelen via de Hulp in huis app. Je kunt je toekomstige planning bekijken, je vakantieplanning delen met je huishoudhulp en extra huishoudhulp aanvragen.

Je betaalt 9 euro voor de eerste 400 aangekochte dienstencheques en 10 euro voor de volgende 100 dienstencheques. Per kalenderjaar is het aantal dienstencheques per gebruiker beperkt tot 500 stuks. Het aftrekbaar bedrag is beperkt tot 1.400 euro (of 163 cheques) per persoon en per jaar (in Vlaanderen). Je betaalt zo slechts 6,30 euro per uur huishoudhulp!

Dienstencheques koop je aan bij Sodexo, het uitgiftebedrijf dat het beheer van de cheques in handen heeft. Het aantal dienstencheques dat je maximaal kunt bestellen hangt af van je gezinssituatie.

Werkt je huishoudhulp momenteel in het zwart of via een andere organisatie met dienstencheques, dan kun je hem/haar een vast contract aanbieden bij Partena Hulp in huis. Het is zowel voordelig voor haar/hem als voor jou! Wij nemen contact op met je hulp en maken een afspraak met hem/haar in het dichtstbijzijnde Partena-kantoor. Hij/zij krijgt dan alle informatie over de job als poetshulp bij Partena Hulp in huis. Wij bieden je huishoudhulp een fijne werkplek en investeren in bijscholing en een goede begeleiding. 

Elke dag opnieuw werken wij eraan om jou een vlotte dienstverlening te bieden en een goede omkadering te verzekeren aan onze medewerkers . Een heel team van consulenten staat voor jou én voor je huishoudhulp klaar. Heb je feedback? Dan kun je deze heel eenvoudig delen via onze Partena Hulp in huis app.

We bieden bij Partena Hulp in huis graag stipte hulp en een vlotte service.
Ons consulententeam:

 • volgt onze medewerkers op
 • waakt over een vlotte samenwerking met elke klant
 • houdt je ook op de hoogte van nieuwtjes en agendapuntenvolgt op of je tevreden bent over je huishoudhulp

Je huishoudhulp regelen?

Reken op een vlotte en flexibele service, en betaal voordelig met dienstencheques.

Ik werk voltijds, en volg avondlessen om mijn lerarendiploma te halen. Ik ben blij dat ik elke week kan rekenen op Stephanie om ons huis netjes te houden. Ik weet niet hoe ik anders nog tijd zou overhouden voor de kinderen.
Liesbet
Strijkhulp_Testimonial

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten