Kinderopvang

Kies voor betrouwbare kinderopvang in een van onze erkende kinderdagverblijven, of bij een onthaalouder van Partena. Wij breiden ons aanbod voortdurend uit. Of je nu wel of geen klant bent van Partena Ziekenfonds: iedereen is welkom!


Kinderopvang aanvragen

Ontdek ons aanbod

Partena onthaalouders

Partena onthaalouders

Partena onthaalouders bieden een tweede thuis aan je kindje. Wat kun je van de opvang bij een onthaalouder verwachten? Ontdek het hier.

Partena Kinderopvang waar

Waar vind je ons?

Op zoek naar kinderopvang in een kinderdagverblijf of bij een onthaalouder van Partena? Bekijk de beschikbare plaatsen en vraag een plaats aan voor jouw baby.

Waardenboom Partena Kinderopvang

Onze pedagogische waarden

Onze pedagogische waarden plukken we uit de Waardenboom. Zo worden ze tastbaar voor ouders, kinderen en kindbegeleiders. Ontdek onze waarden om van te groeien.

kinderopvang aanvragen

Kinderopvang aanvragen

Vraag kinderopvang aan via ons registratieformulier. We nemen zo gauw mogelijk contact met je op om de juiste opvang voor jouw kindje te vinden.

Toen Noa naar de crèche moest, vond ik dat best moeilijk in het begin. Maar de mensen van het kinderdagverblijf stelden mij meteen gerust. Ze zorgen met veel liefde voor Noa en maken tijd voor mijn vragen en opmerkingen.
Isabelle
Kinderopvang_Testimonial

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Laat je kind bewegen!

Laat je kind bewegen!

Blog 4 november 2015

Een onderzoek van het Vlaams Instituut Gezond Leven toonde aan dat Vlaamse kinderen gemiddeld 6 à 9,5 uur al zittend doorbrengen. Dat komt neer op maar liefst 50% tot 80% van hun wakkere tijd. Al dat zitten op tijd en stond doorbreken is essentieel om gezondheidsproblemen op latere leeftijd te voorkomen.

Op zoek naar opvang?

De Partena onthaalouders en kinderdagverblijven bieden je kindje een tweede thuis. Onze goed opgeleide en ervaren begeleiders omringen hem of haar met de beste zorgen.


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena