Kinderopvang

Kies voor betrouwbare kinderopvang in een van onze erkende kinderdagverblijven, of bij een onthaalouder van Partena en OZ. Wij breiden ons aanbod voortdurend uit. Of je nu wel of geen klant bent van Partena Ziekenfonds en OZ: iedereen is welkom!

Kinderopvang aanvragen

Ontdek ons aanbod

Partena onthaalouders

Partena en OZ onthaalouders

Partena en OZ onthaalouders bieden een tweede thuis aan je kindje. Wat kun je van de opvang bij een onthaalouder verwachten? Ontdek het hier.

Partena Kinderopvang waar

Waar vind je ons?

Op zoek naar kinderopvang in een kinderdagverblijf of bij een onthaalouder van Partena en OZ? Bekijk de beschikbare plaatsen en vraag een plaats aan voor jouw baby.

Waardenboom Partena Kinderopvang

Onze pedagogische waarden

Onze pedagogische waarden plukken we uit de Waardenboom. Zo worden ze tastbaar voor ouders, kinderen en kindbegeleiders. Ontdek onze waarden om van te groeien.

kinderopvang aanvragen

Kinderopvang aanvragen

Vraag kinderopvang aan via ons registratieformulier. We nemen zo gauw mogelijk contact met je op om de juiste opvang voor jouw kindje te vinden.

Goed voor jou en je kindje

Hier vind je info en gezondheidsnieuws op maat van jou en je kind. Graag meer blogs lezen? Dat kan hier.

De talenkoffer in de kinderopvang

Taal stimuleren met de talenkoffer

Het taalbeleid in de Partena en OZ Kinderopvang is erop gericht de taalontwikkeling van de kindjes te stimuleren. Onze kindbegeleiders krijgen daarvoor de hulp van een hele reeks dieren in de talenkoffer. Ontmoet vogelke, vis, kwal, rat en paard!

Toen Noa naar de crèche moest, vond ik dat best moeilijk in het begin. Maar de mensen van het kinderdagverblijf stelden mij meteen gerust. Ze zorgen met veel liefde voor Noa en maken tijd voor mijn vragen en opmerkingen.
Isabelle
Kinderopvang_Testimonial

Op zoek naar opvang?

De Partena en OZ onthaalouders en kinderdagverblijven bieden je kindje een tweede thuis. Onze goed opgeleide en ervaren begeleiders omringen hem of haar met de beste zorgen.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena