Reken op Partena Hulp in huis

Van praktische hulp in het huishouden, kraamzorg voor pas bevallen ouders, tot thuiszorg voor wie ziek is of ouder wordt. Partena Hulp in huis organiseert hulp op maat voor elke situatie. Reken op onze professionele dienstverlening om je zorgen te verlichten.

Thuiszorg aanvragen Huishoudhulp aanvragen

Ontdek ons aanbod

Elk verhaal is anders. Daarom luisteren we eerst, om dan op zoek te gaan naar de gepaste oplossing.

poets- en strijkhulp met dienstencheques

Poets- en strijkhulp

Kom thuis in een proper huis! Partena en OZ Poets- en strijkhulp organiseert betrouwbare poetshulp met dienstencheques. We regelen ook strijkhulp, bij je thuis of in een strijkpunt.

thuiszorg Partena Ziekenfonds

Thuiszorg

Onze professionele thuiszorgdiensten bieden hulp op maat met thuisverpleging, ziekenvervoer, een personenalarmsysteem of extra hulp in huis.

Kraamzorg

Kraamzorg

Onze professioneel opgeleide kraamverzorgsters en vroedvrouwen bieden kraamzorg aan huis voor het gezin en de pasgeboren baby, zowel voor en na de geboorte.

 
Ik werk voltijds, en volg avondlessen om mijn lerarendiploma te halen. Ik ben blij dat ik elke week kan rekenen op Maria om ons huis netjes te houden. Ik weet niet hoe ik anders nog tijd zou overhouden voor de kinderen.
Liesbet

Plan zelf je huishoudhulp met de app

Dankzij onze mobiele app voor Android en iPhone log je via je mobiele toestel snel en makkelijk in bij Partena en OZ Poets- en strijkhulp. De samenwerking met je poetshulp en de consulenten wordt zo nog sneller, praktischer en overzichtelijker.

Download in de App Store Download in Google Play
app partena hulp in huis
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena