Wettelijke ziekteverzekering

Terugbetaling verstrekkingen

doktersbriefje

Getuigschrift verstrekte zorgen

Als je een zorgverlener raadpleegt, geeft die jou een getuigschrift voor verstrekte zorgen. Dit doktersbriefje kun je indienen bij Partena Ziekenfonds om terugbetaling aan te vragen. 

Derdebetalersregeling

Dankzij de derdebetalersregeling betaal je enkel jouw deel van de kosten aan je zorgverlener. Je hoeft dus geen doktersbriefjes of andere getuigschriften voor verstrekte hulp naar je ziekenfonds sturen.

isi+kaart

isi+-kaart

De isi+-kaart dient om je te identificeren en te weten of je recht hebt op de terugbetaling van geneeskundige verzorging. Je neemt ze mee naar de apotheek, het ziekenhuis of naar je arts.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Genieten van de natuur

Natuur doet je goed

Groen werkt gunstig op de gezondheid en het welzijn. Niet enkel tijdens de zomermaanden maar zeker ook in de herfst en de winter kan buitenlucht in een groene omgeving enorm deugd doen.

beweging op het werk

Beweeg op het werk

Dagelijks tijd maken voor je werk, je kinderen, je familie, je partner en je hobby’s zorgt ervoor dat je weinig tijd over hebt om te bewegen. Gebruik deze tips, ze helpen je een eind op weg om bewegen te combineren met de drukte van je werkdag.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jou past! 

Contacteer ons MijnPartena
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena