Wettelijke ziekteverzekering

Terugbetalingsregelingen

maximumfactuur

Maximumfactuur of MAF

Voor wie veel medische zorg nodig heeft, biedt het systeem van de maximumfactuur (MAF) bescherming tegen torenhoge kosten.

Tussendoortje eten

Mondzorgtraject

Door jaarlijks op controle te gaan naar de tandarts, zorg je voor een gezond gebit en krijg je bovendien een betere terugbetaling van je tandzorg.

zorgtraject

Zorgtraject

Ben je chronisch ziek? Stippel samen met je huisarts en specialist een zorgtraject uit. Zo word je optimaal begeleid en behandeld. 

partena ziekenfonds e-gezondheid

E-gezondheid

Met jouw goedkeuren kan je patiëntendossier vandaag via verschillende beveiligde platformen elektronisch beheerd en gedeeld worden. 

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Diabeet

Jezelf verzorgen bij diabetes

Diabetes is een ziekte die over de hele wereld frequent voorkomt. Ook in België is diabetes een veel voorkomende aandoening. Hoe houd je de gevolgen van diabetes onder controle?

jouw ziekenfonds

Jouw ziekenfonds in een notendop

Wat betekent een ziekenfonds precies voor jou? Hoewel het een verplicht gegeven is in België, speelt een ziekenfonds een onmisbare rol bij verschillende levensgebeurtenissen. Daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jou past! 

Contacteer ons
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena