Voordelen en terugbetalingen

Voordeeltarief personenalarmsysteem

Partena Ziekenfonds en veiligheid gaan hand in hand. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan personenalarmsystemen (PAS). Als lid van Partena geniet je een maandelijks voordeeltarief.

Jouw voordeel

Online aansluiten Advies op maat


Maandelijks voordeeltarief 

Dankzij een personenalarmsysteem (PAS) staan zorgbehoevenden 24u op 24u in contact met een alarmcentrale van Telehulp. 

De plaatsing van een personenalarmsysteem kost eenmalig 25 euro. Daarnaast betaal je maandelijks voor een abonnement op de diensten van Telehulp. Als klant van Partena betaal je een gunstig voordeeltarief. Personen die recht hebben op de verhoogde verzekeringstegemoetkoming krijgen nog een korting van 2 euro per maand.

Soorten PAS-systemen

Onze dienst Thuiszorg biedt verschillende soorten PAS-systemen aan. Kies voor het systeem dat het best bij jouw situatie past. De abonnementskosten variëren van soort tot soort:

Zembro en Zembro Plus

PAS-toestel met GPS-lokalisatie, handige armband, en spreek-luisterverbinding in geval van alarm. Leden van Partena Ziekenfonds betalen hiervoor tussen 35 en 45 euro per maand, en 100 euro waarborg voor het toestel.

Balade
Dankzij de GPS-lokalisatie is dit PAS-toestel vooral geschikt om buiten de woning te gebruiken. Leden van Partena Ziekenfonds betalen hiervoor slechts 25 euro per maand, en 100 euro waarborg voor het toestel.

Caresse
PAS-toestel met SIM-kaart en bijkomende CO- en branddetectie. Leden van Partena Ziekenfonds betalen hiervoor slechts 25 euro per maand

Klassiek PAS-systeem

De zorgbehoevende persoon draagt een draadloze alarmknop met zendertje rond de hals. Een polsbandje is ook mogelijk. De noodcentrale beschikt over de telefoonnummers van minstens 3 mantelzorgers die kunnen gecontacteerd worden in geval van nood. Leden van Partena Ziekenfonds betalen hiervoor slechts 17,40 euro per maand.

Voorwaarden

Je moet een uitleencontract voor personenalarmsysteem ondertekenen met de vzw Tele-Hulp.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

Je hoeft niets te doen. De korting wordt verrekend op je factuur.


Personenalarmsysteem installeren?

Shopavita.be

Optimale dementiezorg

In onze gezondheidsshop shopavita.be vind je producten die de zelfredzaamheid stimuleren en de zorgtaak voor de mantelzorger comfortabeler maken.

Bekijk in de shop

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds met een persoonlijke service, handige digitale diensten, en voordelen op maat van jouw leven.


Online aansluiten Meer info vragen
Klant worden
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena